AKTIIVIPÄIVÄT HC

Aktiivipäivät HC on järjestömme valtakunnallinen koulutustapahtuma, joka on suunnattu jo hieman pidemmän aikaa nuorisovaltuustotoiminnassa vaikuttaneille jäsenillemme. Viikonlopun mittainen Aktiivipäivät HC kokoaa kerran vuodessa yhteen nuorisovaltuutettuja ympäri Suomen keskustelemaan ja kouluttautumaan!


Minkälainen on sinun unelmiesi Aktiivipäivät HC? Mitä mielenkiintoisia koulutuksia toivot? Mitä hauskaa iltaohjelmassa tehdään? Mitä ikimuistoista Aktiivipäivillä koetaan?
Tule jakamaan ajatuksiasi ja ideoitasi kaikille jäsenille avoimeen Skypeen keskiviikkona 23.08.2017 klo 18:00. Voit tulla mukaan, vaikka sinulla ei olisi valmiita ideoita. Lyödään viisaat päämme yhteen!

Vuoden 2017 Aktiivipäivät HC järjestetään Lempäälässä 13-15 .10. Koulutustapahtuma kulkee tänä vuonna teemalla “Maakunnallinen vaikuttaminen”. Päivien aiheen ympäriltä on luvassa useita tunteja rautaista koulutusta, mutta aikaa jätetään myös verkostoitumiselle sekä mm. poliittisten nuorisojärjestöjen paneelille!

Lisätietoa tapahtumasta luvassa pian, joten pysy kuulolla!


OHJELMA

Lisätietoja ohjelmasta luvassa pian!

Perjantai 13.10.

Lauantai 14.10.

Sunnuntai 15.10

 
 

OSALLISTUMISMAKSU

Tapahtumaan osallistuminen maksaa Nuva ry:n jäsenille 110 euroa ja ei-jäsenille 150 euroa.* Hintaan sisältyy koko viikonlopun ruokailut, koulutusmateriaalit, yhteiskuljetukset ja lattiamajoitus koululla. Jos liityt Nuva ry:n jäseneksi viimeistään 28.9., olet oikeutettu edullisempaan jäsenhintaan. Jäsenmaksu tulee kuitenkin olla maksettuna ennen tapahtumaa.

*Osallistumismaksusta on mahdollista hakea maksuhelpotusta erityisestä syystä. Hakemus tulee toimittaa osoitteeseen sanna.larinkoski@nuva.fi ennen tapahtuman ilmoittautumisajan umpeutumista. Hakemuksen tiedot ovat luottamuksellisia.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen tapahtumaan aukeaa syyskuun alussa, joten pysy kuulolla!

Huom! Tapahtumaan mahtuu mukaan 130 henkeä. Mikäli tapahtumaan ilmoittautuu enemmän kuin 130 osallistujaa, asetamme osallistujat jonoon, josta ensisijaisesti osallistujiksi pääsevät ne, jotka ovat jo aiemmin osallistuneet Aktiivipäivät ABC:lle. 

Kysymyksiä? Järjestösihteeri Salla vastaa!
— salla.paavilainen@nuva.fi tai puhelimitse 044 770 0150.