Tule Asiakirjalämpiöön linjaamaan liiton toiminnasta vuonna 2020 

Miten liiton strategiaa toimeenpannaan ensi vuonna? Mitä poliittisia kantoja liitolla on? Millaista toimintaa liitto järjestää ja miksi? Muun muassa näihin kysymyksiin paneudutaan Nuva ry:n Asiakirjalämpiössä lauantaina 24.8.2019. Asiakirjalämpiössä liiton jäsenet pääsevät vaikuttamaan ensi vuoden asiakirjojen sisältöön. Tule ohjaamaan liittohallitusta esittämään maailman parasta toimintasuunnitelmaa, talousarviota ja tavoiteohjelmaa liittokokoukselle 2020.

Asiakirjalämpiössä pääset muiden aktiivien ja liittohallituksen kanssa miettimään yhdessä, miten Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto olisi entistäkin vaikuttavampi toimija. Asiakirjalämpiön tulosten pohjalta liittohallitus tekee esityksensä vuoden 2020 toiminnasta liittokokoukselle.

Mitä: Asiakirjalämpiö

Missä: Nuvan tomisto (Punavuorenkatu 2 Aa 2. krs)

Milloin: Lauantaina 24.8.2019, klo 10-18

Hinta: Materiaalimaksu 10 €*.  Matkat ja lounas ovat omakustanteisia, osallistujille on kahvitarjoilu.


Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen päättyy 22.8. Jos sinulla on kysyttävää tapahtumasta, voit olla yhteydessä liiton vs. pääsihteeriin  sähköpostitse (mikko.kymalainen(at)nuva.fi) tai puhelimitse +358 44 331  1194.

Asiakirjalämpiöön osallistuminen edellyttää vuoden 2019 jäsenmaksun maksamista 22.8 mennessä.  

*Osallistumismaksusta on mahdollista hakea maksuhelpotusta erityisestä syystä. Hakemus tulee toimittaa osoitteeseen mikko.kymalainen@nuva.fi ennen tapahtuman ilmoittautumisajan umpeutumista. Hakemuksen tiedot ovat luottamuksellisia.


Peruutusehdot

21.8. mennessä tehtyjä peruutuksia ei veloiteta. 22.8. tai sen jälkeen tehdyt peruutukset laskutetaan kokonaisuudessaan (poikkeuksena tapaukset, joissa on esittää lääkärintodistus).


Tapahtumanjärjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.