Tule Asiakirjalämpiöön linjaamaan liiton toiminnasta vuonna 2018

Miten liiton strategiaa toimeenpannaan ensi vuonna? Mitä poliittisia kantoja liitolla on? Millaista toimintaa liitto järjestää ja miksi? Muun muassa näihin kysymyksiin paneudutaan Nuva ry:n Asiakirjalämpiössä lauantaina 19.8.2017. Asiakirjalämpiössä liiton jäsenet pääsevät vaikuttamaan ensi vuoden asiakirjojen sisältöön. Tule ohjaamaan liittohallitusta esittämään maailman parasta toimintasuunnitelmaa, talousarviota ja tavoiteohjelmaa liittokokoukselle 2017.

Asiakirjalämpiössä pääset muiden aktiivien ja liittohallituksen kanssa miettimään yhdessä, miten Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto olisi entistäkin vaikuttavampi toimija. Asiakirjalämpiön tulosten pohjalta liittohallitus tekee esityksensä vuoden 2018 toiminnasta liittokokoukselle.

Mitä: Asiakirjalämpiö

Missä: Suomen Partiolaisten Partioasema (Töölönkatu 55, Helsinki)

Milloin: Lauantaina 19.8.2017, klo 10-18

Hinta: Materiaalimaksu 10 €*.  Matkat ja lounas ovat omakustanteisia, osallistujille on kahvitarjoilu

Ilmoittautuminen päättyy 16.8. Jos sinulla on kysyttävää tapahtumasta, voit olla yhteydessä liiton puheenjohtajaan sähköpostitse (kimi.uosukainen(at)nuva.fi) tai puhelimitse +358 44 777 0561.

Asiakirjalämpiöön edellyttää vuoden 2017 jäsenmaksun maksamista 16.8 mennessä.  Peruutusehdot: 17.8. mennessä tehtyjä peruutuksia ei veloiteta. 18.8. tai sen jälkeen tehdyt peruutukset laskutetaan kokonaisuudessaan (poikkeuksena tapaukset, joissa on esittää lääkärintodistus).

Mitkä ovat Nuva ry:n toiminnan painopisteet vuonna 2017? Mitä mieltä
liitto on? Sinä voit olla määrittämässä liiton suuntaviivat vuodelle 2018
Asiakirjalämpiössä!

Tapahtumanjärjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

*Osallistumismaksusta on mahdollista hakea maksuhelpotusta erityisestä syystä. Hakemus tulee toimittaa osoitteeseen sanna.larinkoski@nuva.fi ennen tapahtuman ilmoittautumisajan umpeutumista. Hakemuksen tiedot ovat luottamuksellisia.