Museokadun kesä

Kuvankaappaus 2014-7-15 kello 15.59.49.png

Kesä on hiljentänyt pääkaupungin. Virastojen ollessa kiinni Museokadulla suunnitellaan kuitenkin syksyn toimintaa. Uudet työntekijät ovat oppineet jotakuinkin talon tavoille ja myös Piiri Gurun kanssa on tehty lähempää tuttavuutta. Excelien ja laskujen maksun lomasta aikaa on jäänyt myös uusille ideoille, summa summarum ei siis ollenkaan hullumpi ”kesätyö.”

Toimistolla ei ole liiemmin kesälomia vietetty, mutta aurinkoinen Töölö on muistanut välillä myös meitä. Kahvitauko Hietsussa on vielä haaveissa, mutta ei Mamma Rosan terassissakaan ole valittamista. Hommaa riittää, sillä syksylle on tulossa monta isoa tapahtumaa: Aktiivipäivät HC, Asiakirjalämpiö, liittokokous ja Nuvat lakiin, valmistaudu -koulutus.

Pian starttaava Nuvat lakiin –kampanja tulee syksyn mittaan näkymään ja kuulumaan ympäri Suomen. Liitto julkaisee seuraavien kymmenen viikon aikana viikoittain yhden syyn siihen, miksi nuorisovaltuustot tulee kirjata kuntalakiin. Kampanja huipentuu syyskuussa järjestettäviin flash mob -tempauksiin. Toivommekin, että nuorisovaltuutetut ja muut nuoret nousevat yhdessä osoittamaan tukeaan nuorisovaltuustojen kirjaamiseksi uuteen kuntalakiin. Ilman lakiin kirjausta nuorisovaltuustojen asemaa ei saada turvattua, eikä nuorten ääntä kuulla tasa-arvoisesti kaikkialla Suomessa. Siispä hurraa § 26!

Toimiston kesä on ollut monipuolinen. Kesäkuun aikana Museokadun toimisto on vuorattu turkoosilla ja kesäsiivouksen yhteydessä laitettiin koko sisustus uuteen uskoon. Uusi toimisto heijastelee liiton värejä. Tervetuloa siis moikkaamaan meitä tänne uudistuneelle Museokadulle! Meitä saa myös mielellään muistaa ja lahjoa esimerkiksi karkki- tai jäätelölähetyksillä. Lupaamme kaksinkertaistaa työtehon jokaista jäätelöä kohden ;) Myös Piiri Guru kaipaa kesäterveisiä ja kirjekavereita! Vinkkaa siis Gurulle mitä kotikuntasi Nuvalle kuuluu!

Kesäisin terveisin,

Hanna ja Verna