Vaasan Aktiivipäivät HC - jälkitunnelmointia

Aktiivipäivät HC järjestettiin jo neljännettä kertaa 3.-­4.10. Tällä kertaa tapahtuman maantieteellinen sijainti suuntautui Vaasaan, tuonne aina raikkaaseen Väli­-Suomen kulttuurin kehtoon. Kylmällä halauksellaan meitä tervehtinyt merituuli ei estänyt nuorisovaikuttajia tulemasta ympäri Suomea vaikuttumaan, oppimaan ja verkostoitumaan.

Ai että rakastankaan Aktiivipäiviä! Tiedonjanoiset ja asiasta kiinnostuneet nuoret pääsevät oppimaan lisää vaikuttamisesta ja tapaamaan samankaltaisia kohtalontovereitaan. Mikä olisikaan parempaa, kuin heti aamulla päästä juttelemaan kavereiden kanssa, jatkaa kansanedustajan luennolla ja sitten jakaa ajatuksia vaikkapa kahvilla, ehkä jopa kyseisen kansanedustajan kanssa. Ideoita syntyy, niitä jaetaan toisten kanssa, niitä kehitetään. Niinhän sen pitää mennä!

Pakko myöntää että HC:iden järjestäminen ensimmäistä kertaa jännitti itseäni hyvin paljon. Olivatko juuri nämä puhujat oikea valinta? Entä jos se lohikeitto ei maistunutkaan? Tai jos omat vitsini eivät olekkaan enään hauskoja? Nähdessäni ensimmäisten osallistujien saapuessa unohdin tyystin sen että minua jännitti. Tässä mitään erityisasemaa järjestäjänä ollut: te olette ja tulette aina olemaan minulle niitä ihania kavereita, joiden kanssa vietin parhaat hetkeni nuoruudestani.

Sitten palautteesta: sitä on tullut paljon. Jo paikan päällä järjestimme palauteboxin, johon saitte laittaa omat kiitoksenne tapahtumasta. Hymy (ehkä jopa vähän onnen kyyneleet) tarttuu väkisinkin naamaan kun lukee näitä läpi. Tässä muutama esimerkkinä:

“Haluaisin kiittää järjestäjiä, puhujia, muita osallistujia ja tietenkin aivan ihanaa Nuvaperhettä mahtavan hauskasta ja opettavaisesta viikonlopusta.”

“Haluan kiittää kaikkia tapahtumaan osallistuneita, tapahtuman järjestäjiä ja koulutuksien puhujia. Koulutukset ja koko HC olivat mukavia eikä huumoria puuttunut.”

“Kiitoksia Aktiivipäivien järjestäjille, aivan mahtava viikonloppu ja positiivista energiaa riitti! Tämän viikonlopun perusteella uskaltaa kyllä tulla liittokokoukseenkin. =)”

Ihan mahtavaa. Ensinnäkin, kiitos teille! Ilman teitä tämä tapahtuma ei olisi yhtään mitään. Me teemme tätä juuri teidän vuoksi, ja positiivisen palautteen saaminen vain vahvistaa haluani jatkaa näiden järjestämistä. Totuus on, että vaikka puhujavalintamme osuisivat oikeaan kohtaan ja käytännön järjestelyt onnistuisivat ihan nappii, juuri te osallistujat olette se elinvoima joka tekee tapahtumasta hauskan, mukavan ja vaikuttavan.

Itse taisin olla sen verran kiireinen tapahtuman lopussa että unohdin kokonaan kirjoittaa oman kiitoslappuni. Tässä tekstissä tuleekin esiin jo omat tunteeni ja ajatukseni esiin, mutta haluan kumminkin antaa omanlaiseni lauseen. Jotain sellaista, mitä olisin itse kirjoittanut lappuuni

“Rakastan teitä kaikkia <3”

Toivottavasti nähdään liittokokouksessa*!

Robin Korhonen

Koulutusvastaava

 

*Ilmoittaudu liittokokoukseen, vuoden vaikuttavimpaan tapahtumaan osoitteessa:  http://www.nuva.fi/liittokokous-2015