Vaikute.net: vaikuttajaverkkopalvelun uusi elämä

Neljä kuukautta, kuutisen sataa työtuntia, ideoita, palavereja... Nyt alkaa näyttää valmiilta, ja voin ilolla katsella mennyttä projektia. Ja tietysti sen lopputulosta.

Materiaalipankki- ja Nuoren vaikuttajan ABC -työnimillä kulkenut verkkosivuprojekti on saanut kunnian jatkaa Nuva ry:n muutaman vuoden ikäistä Vaikute.net-palvelua, joka vanhassa muodossaan jää historiaan.

18.3.2016 se sitten julkaistaan, uudistunut Vaikute.net! Julkaisutilaisuus järjestetään Aktiivipäivät ABC -tapahtuman yhteydessä klo 17 Hyvinkäällä, Tapainlinnan koululla.

Vaikutelogo_vektori_uusi_2016.png

Pieniä teasereita on luvassa jo ennen julkaisupäivää. Tässä vaiheessa voin kertoa, että luvassa Nuva ry:n näköinen ja helppokäyttöinen verkkopalvelu. Toiminnot on suunniteltu ja toteutettu niin, että niitä voivat hyödyntää kaikki nuorten vaikuttamisen parissa toimivat ja tietysti ennen kaikkea nuoret itse.

Vanha Vaikute.net oli nettilehti: julkaisukanava nuorten kirjoittamille teksteille. Sama tehtävä säilyy uudellakin sivulla. Nuorten jutuille tarkoitettu palsta on erinomainen kanava julkaista mielipidekirjoituksia ja muita nuvatoimintaan tai yhteiskuntaan liittyviä tekstejä. Jos olet kiinnostunut julkaisemaan juttusi, ole yhteyksissä päätoimittaja Robin Korhoseen (robin.korhonen@nuva.fi).

Haikeana ja onnellisena päätän työskentelyni Nuva ry:llä. Neljä kuukautta meni tietysti nopeasti, mutta olen todellakin ehtinyt tajuta, mitä nuvaperhe tarkoittaa. Olen tavannut mielettömän fiksuja ja lahjakkaita nuoria. Toimiston jengin ihanuudelle ei ole sanoja. <3 Oli upeaa olla mukana tekemässä nuorisovaltuustotoiminnasta entistä keskeisempi osa suomalaista demokratiaa.

Vajaa kuukausi julkkareihin, vähän alkaa jo jännittää...

Olethan sinäkin tulossa Aktiivipäivät ABC:lle ja julkkareihin?


Siina Ekberg