Toiminta tutuksi ja uuniperunalla pitkälle! - eli uusien työntekijöiden fiilikset ensimmäisestä viikosta

Syyskuun alku viiletti ohi hujauksessa perehtyessä Liiton toimintaan ja tutustuessa mahtavaan työporukkaan. Monipuolinen perehdytys on ollut mieluisaa ja luo hyvät puitteet työskentelyn aloittamiselle, samalla se on saanut uusina työntekijöinä olomme tuntumaan tervetulleiksi ja odotetuiksi työntekijöiksi. Nyt alkaa toimistoarki ja olemmekin jo tarttuneet molemmat kiinni omiin hommiimme.

Maro on alkanut koota Nuva ry:n graafista ohjeistusta hyödyntäen nykyistä ilmettä. Visuaalinen ilme tulee jatkossa olemaan selkeää ja hallittua, luoden liitosta entistä ammattimaisemman kuvan.

Salla puolestaan ottanut koppia Liiton tulevien koulutusten, niin paikallisten kuin valtakunnallisten järjestämisestä. Toivottavasti mahdollisimman moni teistä osallistuu Aktiivipäivät HC:lle, sinne on tulossa mahtava ohjelma! Sallaan voitte olla myös yhteydessä esimerkiksi jäsenyyteen liittyvissä kysymyksissä.

Ja niin, tietenkin perehdytykseen on kuulunut monia hauskoja yksityiskohtia. Nyt tiedämme, mistä lähiseudulta löytyy parhaimmat uuniperunat. Lähialueen lounaspaikat ovatkin tärkeä osa tulevia työpäivä, jotta energiatasot pysyvät korkealla ja hommat sujuvat.

Näiden päivien aikana olemme huomanneet, että Liitto tekee todella tärkeää työtä, ja on kunnia päästä mukaan näihin hommiin.

Tällä hetkellä ajatukset ovat täynnä uusia asioita ja ideoita, joten ihanaa päästä töihin kiinni! Nähdään tapahtumilla ja toimistolla, ja ottakaa yhteyttä rohkeasti jos tulee kysymyksiä tai kommentteja!