Piiritoimijat tapasivat nuvaperheen kesken ja kouluttautuivat Helsingissä

Piirihallitusten jäsenet kouluttautuivat, tapasivat toisiaan ja viettivät aikaa nuvaperheen kesken Helsingissä 3.–4.2.2018. Koulutuksen yhteydessä julkaistiin Piiritoimijan käsikirja, joka on uuden uutukainen työkalu ja tietopankki kaikille piiritoimijoille. Käsikirja julkaistaan piakkoin myös verkossa sähköisenä versiona.

Koulutusviikonlopun aikana käytiin läpi perusaisiat piiritoiminnasta ja liiton piireille tarjoamasta tuesta, sekä syvennettiin osaamista pestikohtaisissa koulutuksissa. Jokainen piirihallitus kävi liiton hallituksen jäsenen tai työntekijän kanssa oman aloituskeskustelunsa, jossa käsiteltiin piirin tilannetta, suunnitelmia sekä toiveita. Koulutusta annettiin myös ajankohtaisista aiheista, kuten maakunnallisten nuorisovaltuustojen perustamisesta. 

Pirkanmaan piiristä kouluttautumaan pääsivät Matias Mäkiranta, Minna Lappi, Olli Peura, Ville Viikki sekä Matias Välimäki. “Parasta on, että pääsee näkemään muita nuvalaisia, joita ei muuten pääsisi näkemään”, Pirkanmaan porukka intoilee. “Toisaalta on ollut hyvä, että on päässyt käymään oman piirin kesken läpi tärkeitä juttuja. Sote- ja maakuntauudistukseen liittyvät jutut kiinnostavat myös!” Piiriläiset kiittelevät myös koulutuksen kaksipäiväsyyttä, sillä viikonlopun viettäminen yhdessä lisää mukavasti yhteisöllisyyttä.

Katso allaolevasta kuvagalleriasta tunnelmia piiritoimijakoulutuksesta! Kuvia löytyy myös liiton Facebookista ja Instagramista – tägää itsesi ja kaverisi.