Raikkaan aurinkoinen viikonloppu Kesäsemmassa

Suomen Nuorisovaltuustojen Liiton ensimmäinen Kesäseminaari järjestettiin 16.-17.6.2018. Kesäsemma keräsi laajan joukon osallistujia liiton eri toimielimistä, kuten piireistä, paikallisista kouluttajista, maakunnallisten nuorisovaltuustojen perustamishankkeesta ja uusista liiton ulkoisista edustajista.

Helteinen lauantaipäivä odotti osallistujia Vuosaaressa hotelli Rantapuistossa. Merellinen miljöö höystettynä 60-70-lukujen taitteen upealla hotellirakennuksella sai useat osallistujat tokaisemaan: “WAU!”. Merellisten päiväkahvien jälkeen alkoivatkin koulutukset.

Järjestäjän näkökulmasta koulutuksissa tuntui leijuvan yllä nuvaliikkeen tulevaisuus. Innostuneet nuoret pohtivat omaa motivaatiotaan, haastoivat kouluttajia ja näyttivät nokkeluutensa omaksumalla nopeasti saamansa uuden tiedon. Illalla myös pelailtiin erilaisia pallopelejä ja hiljennyttiin iltanuotiolle laulamaan poliittisia lauluja.

Sunnuntaiaamuna nautimme hyvin nukutun yön jälkeen maittavan aamiaisen, jonka aikana ihailimme Rantapuiston maagista merimaisemaa.  Hetkessä aamupäivän ryhmätyöt olivatkin jo ohi, ja oli kiitoksen aika. Annoimme kiitokset Maakunnallisten nuorisovaltuustojen ohjausryhmälle, jonka kausi päättyi Kesäseminaariin. Lisäksi jaoimme todistukset liiton uusille ulkoisille edustajille.

Kaiken kaikkiaan viikonloppu oli mahtava ja kotiin ei vielä millään olisi halunnut lähteä. Kiitos vielä kerran kaikille. Viettäkää vaikuttava nuvakesä!

Sami Salminen
Liittohallituksen jäsen, nuva-tukivastaava

kesaseminaari18_14.jpg