Seanin ja Matildan kesätyökokemukset Nuva Ry:llä

Haimme molemmat kesätyöpaikkaa Nuva Ry:lta huhtikuun paikkeilla ilmoituksen nähtyämme. Innostuimme heti paikasta, koska olemme kumpikin aktiivisia sekä järjestötoiminnassa että nuorisovaltuustoissa. Sean toimii Järvenpään nuorisovaltuustossa lautakuntaedustajana ja rivijäsenenä ja Matilda on Vantaan nuorisovaltuuston sihteeri sekä myöskin lautaluntaedustaja. Hakemuksen täyttämisen jälkeen kävimme työhaastatteluissa, jonka jälkeen saimme tietää saaneemme paikat.

Aloitimme elämämme ensimmäisen kesätyön kesäkuun 11. päivä maanantaina. Työpäivä alkoi työhön perehdyttämisellä sekä työpaikkaan tutustumisella ja iltapäivällä aloimme tekemään erilaisia toimistotöitä. Seuraavan viikon aikana ehdimmekin tekemään erilaisia tehtäviä laidasta laitaan aina tiedonhankinnasta maksutositteiden kirjaamiseen, erilaisen materiaalin tulostamiseen ja toimiston siivoamiseen. Ensimmäinen viikko huipentui perjantaina 15.6. Nuva Ry:n Huipputapaamiseen, jossa pääsimme toimimaan sihteereinä muutamassa työryhmässä sekä auttamaan yleisissä järjestelyissä. Huippiksessa oli mahtavaa, ja oli hienoa päästä tutustumaan nuvalaisiin ympäri Suomea.

Työpäivät toimistolla Punavuoressa ovat olleet pääosin klo 9-14:30, eli ihan sopivan pituisia. Päiviin on mahtunut paljon erilaisia tehtäviä, ja yksikään päivä ei todellakaan ole ollut samanlainen.

Kesätyöjakso Nuva ry:n toimistolla on ollut mielenkiintoinen. Se on antanut hyviä eväitä ja kokemusta tulevaan työelämään, ja se on innostanut jatkamaan yhä tarmokkaammin työtä nuorten osallisuuden puolesta nuorisovaltuustossa ja järjestökentällä.

IMG_20180613_125043.jpg
IMG_20180613_125123.jpg