Kiitos vaaleista!

Piiri- ja edunvalvontasektorin varapuheenjohtaja Anette Pottonen kirjoittaa liiton blogissa pari viikkoa sitten järjestetyistä eduskuntavaaleista, niitä edeltäneestä kampanjoinnista sekä vaalien tuloksista.

“Vaalien aikaan yritän aina miettiä, mitä haluan tulevaisuudelta ja miksi haluan vaikuttaa. Tänä vuonna minusta oli hienoa nähdä, miten nuoret olivat tekemässä vaaleja niin ehdokkaina kuin tukijoinakin. - - -“

Lue lisää...

Osallistu, vaikuta, äänestä!

Hankevastaava Eetu Niemi kirjoittaa liiton blogissa eduskuntavaaleista ja äänestämisen merkityksestä, sekä toivottaa kaikille vaalikampanjoita tekeville onnea loppurutistukseen.

“Vaalit ovat meille vaikuttajille, niin täysi-ikäisille kuin alaikäisillekin, hienoa aikaa. Pääsee haastamaan, kyseenalaistamaan ja tenttaamaan ehdokkaita. Saa tehdä sydämensä kyllyydestä erilaisia vaalikoneita sekä osallistua ehdokkaiden ja muidenkin järjestämiin tilaisuuksiin.”

Eduskuntavaalien varsinainen äänestyspäivä on tämän viikon sunnuntaina 14.4.2019.

Lue lisää...

Koulutusvastaavan reportaasi: Aktiivipäivät - mitä jäi käteen?

Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto ry. järjesti pari viikkoa sitten kahdesti vuodesta pidettävän Aktiivipäivät-koulutustapahtuman. Tällä kertaa tapahtumapaikkana oli Suomen Turku ja tarkemmin juuri valmistunut Turun Hirvensalossa sijaitseva Syvälahden monitoimitalo. Liittohallituksen koulutusvastaava Niklas Vaulanen palaa blogissa hienosti sujuneen koulutustapahtuman tunnelmiin.

Lue lisää...

Matias Mäkiranta: Nuorten osallisuus on tärkeä osa ilmastokeskustelua

1. varapuheenjohtaja Matias Mäkiranta kirjoittaa liiton blogissa nuorten ilmastohuolesta, tulevista vaaleista sekä Suomen päätöksentekojärjestelmästä.

“Ilmastonmuutos on esimerkki ongelmasta, jossa sukupolvet ovat toisiinsa nähden hyvin epätasa-arvoisessa asemassa. Nuorten, lasten ja tulevien sukupolvien etujen tulee tulevaisuudessa nousta päätöksenteossa näkyvämmin esiin.”

Lue lisää...