Nuorille KuntavaaliEhdokkaille

Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto kannustaa kaikkia yli 18-vuotiaita nuoria ja nuorisovaltuustotaustaisia lähtemään ehdokkaaksi kuntavaaleihin. Nuorisovaltuustojen jälkeen, seuraavaksi vaikuttava vaikuttamisen paikka kaikille täysi-ikäisille nuorille on kunnanvaltuustot. Vaikka nuorisovaltuustot ovat puoluepoliittisesti sitoutumattomia, ei se sulje pois että nuorisovaltuuston jäsenet tai entiset nuorisovaltuuston jäsenet eivät saisi lähteä kuntavaaliehdokkaiksi! 

Älä siis mieti vain mitä kuntasi voi antaa sinulle, vaan mieti mitä sinä voit antaa kunnallesi - lähde ehdokkaaksi! Nuvassa toimiminen luo hyvän pohjan ehdokkaaksi lähtemiselle.

Lue lisää, miksi ehdokkaaksi kannattaa lähteä Suomen Nuorisovaltuustojen Liiton ja Suomen Lukiolaisten Liiton Nuori ehdokas -kampanjasta.

Nuva ry:n piirien ehdokasverkostot

Oletko ehdolla kuntavaaleissa ensimmäistä kertaa? Haluatko edistää nuorisovaltuustojen toimintaa ja nuorten asemaa omassa vaalityössäsi? Suomen Nuorisovaltuustojen Liiton piirijärjestöt kokoavat alueillaan nuorisovaltuustotautaisia ehdokkaita yhteen ehdokasverkostoihin, jossa käydään läpi nuorisovaltuustoihin liittyviä kuntavaalitavoitteita ja joissa saa vertaistukea ja sparrausta omaan kuntavaalikampanjaan. Ehdokasverkostot käynnistyvät 6.2.2017.