Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto - Nuva ry. on nuorten osallisuuden puolestapuhuja. Järjestö toimii Suomen nuorisovaltuustojen ja muiden vastaavien nuorten vaikuttajaryhmien koulutus- tiedotus-, edunvalvonta- ja yhteistyöjärjestönä. Nuva ry. edistää nuorisovaltuustojen asemaa ja parantaa nuorten mahdollisuuksia osallistua ja vaikuttaa. Lue lisää...

pystyviiva.gif
Blogi
Ylimääräinen liittokokous osallistujan näkökulmasta

Osallistuin Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto ry:n ylimääräiseen liittokokoukseen lauantaina 8.9.2018. Olen aktiivisesti mukana  Nuva ry:n toiminnassa, joten liittokokoukseen osallistuminen vaikutti itsestäänselvyydeltä.

Liittokokouksessa käsiteltiin liittohallituksen asettama epäluottamuslause puheenjohtaja Kimi Uosukaista kohtaan. Epäluottamuslauseen taustalla oli toive liiton uudistamisesta sekä erimielisyydet siitä, miten liittoa kuuluisi johtaa. Aihe jakoi mielipiteitä, ja päivältä oli odotettavissa paljon keskustelua.

Kannanotot ja lausunnot

Sisäministeriön valmistelema arpajaislain päivitys on valmisteltu hätiköidysti, ja sillä tavoitellut hyödyt uhkaavat siten jäädä haittoja pienemmiksi, katsoo laaja joukko nuorisoalan toimijoita. Toteutuessaan lakiesitys vähentäisi merkittävällä tavalla erityisesti järjestöissä ja kunnissa tehtävän nuorisotyön rahoitusta.

KOULUTUS

HALUATKO OPPIA VAIKUTTAMISEN SALAT?

Nuva ry:n toiminnan keskiössä on tarjota aktiivisille nuorille ja nuorten osallisuuden parissa työskenteleville aikuisille koulutusta vaikuttamiseen liittyen. Laadukkaiden koulutusten järjestäminen ja tätä kautta nuorisovaltuustojen toimintaedellytysten parantaminen on yksi Nuva ry:n tärkeimmistä tehtävistä.

Lue koulutuksista

pystyviiva.gif

SEURAA MEITÄ

 
 

Lue Vaikute.net-verkkomediasta kiinnostavista ilmiöistä ja ihmisistä. Pysyt ajan hermolla.

Tilaa sähköpostiisi Nuva ry:n uutiskirje E-Vaikute!

NUVA RY. INSTAGRAMISSA