huipputapaaminen 2018

#HUIPPIS2018


 
 

Huipputapaaminen 2018 järjestetään 15.6.2018 Helsingissä! Tapahtumapaikkana toimii hotelli Radisson Blu Royal (Runeberginkatu 2).

Nyt kolmatta kertaa järjestettävä Huipputapaaminen kokoaa nuorisovaltuustojen edustajia ympäri Suomea yhteen keskustelemaan ja vaikuttamaan ajankohtaisiin poliittisiin teemoihin. Huipputapaaminen yksi nuorten keinoista osallistua päätöksentekoon valtakunnantasolla. Toivomme Huipputapaamiseen edustusta kaikista Suomen kunnista ja nuorisovaltuustoista, sillä kyseessä on tärkeä vaikuttamisen paikka!

Vuonna 2018 Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto ry järjestää Huipputapaamisen yhteistyössä opetus- ja kulttuuriministeriön kanssa. Tapahtuman keskiössä ovat muun muassa tulevaisuuden sivistyskunta, harrastusmahdollisuuksien turvaaminen jokaiselle nuorelle sekä suomalainen lapsi- ja perhestrategia. Tilaisuuden alustavan ohjelman löydät alta. Päivän tarkka ohjelma ja puhujat julkaistaan lähiviikkoina.

Ilmoittautuminen tapahtumaan (yksi hlö/nuorisovaltuusto) on auki 4.6.2018 asti. Ilmoittautuminen tapahtuu oheisen lomakkeen kautta. 

 

Täyttämällä ilmoittautumislomakkeen ilmoittaudut Huipputapaamisen päiväohjelmaan. Täytäthän tiedot huolellisesti! Ilmoittautuminen työpajoihin ja iltatapahtumaan tapahtuu erikseen. Ilmoittautumislomake lähetetään sähköpostitse siihen osoitteeseen, minkä edustaja on antanut ilmoittautumisensa yhteydessä.

Päivän tarkka ohjelma ja puhujat julkaistaan lähiviikkoina, seuraathan tiedotusta sosiaalisessa mediassa ja nettisivuillamme!

Seuraa somessa:

#huippis2018

 

Pyydämme huomioimaan, että tilaisuuden osallistujamäärä on rajattu ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tervetuloa vaikuttamaan ja verkostoitumaan muiden nuorisovaltuustojen edustajien kanssa! Lämpimästi tervetuloa!

 

Ohjelma

8.00 Ilmoittautuminen aukeaa & kahvitus

9.00 Tilaisuuden avaus ja tervetulosanat

9.30 Työpajojen alustuspuhe

10.15 Ensimmäiset työpajat

11.30 Lounas

12.30 Työpajojen alustuspuhe

13.15 Toiset työpajat

14.30 Tauko

15.00 Työpajojen tulosten läpikäynti

16.30 Päätössanat

17.00 Iltatapahtuma

18.00 Joustava kotiinlähtö klo 19 saakka
 

Miksi osallistua Huippikseen?

Huippiksessa käsiteltävät teemat ovat ajankohtaisia poliittisia kysymyksiä, jotka linkittyvät suoraan nuorten elämään. Nuoret ovat oman elämänsä asiantuntijoita, ja Huippis tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden tuoda aitoja näkemyksiä esiin.

Huippis kokoaakin yhteen lähes 200 nuorta vaikuttajaa ympäri Suomea, joten varmista, että oman kuntasi ääni tulee myös kuulluksi! Tapahtuma tarjoaa myös upean tilaisuuden verkostoitua muiden Suomen nuorisovaltuutettujen kanssa.