KESÄSEMINAARI

8.-9.6.2019 Virrat

Tervetuloa mukaan alkukesän iloisimpaan #nuvaperhe’en tapahtumaan! Mikä onkaan sen parempaan kun kirmata kesälaitumille yhdessä nuvaystävien kanssa koulutusten ja rennon viikonlopun merkeissä. Kesäseminaarissa liiton verkostoissa toimivat nuoret saavat täydennyskoulutusta tehtäviensa tueksi, työstävät liiton ajankohtaisia projekteja yhdessä liittohallituksen kanssa sekä pääsevät osallistumaan vuoden 2020 toiminnan suunnitteluun.

Kesäseminaari on suunnattu piirineuvoston, piirihallitusten ja liittohallituksen jäsenille sekä paikallisille kouluttajille, ulkoisille edustajille ja maakunnallisten nuorisovaltuustojen ohjausryhmän jäsenille.


Tapahtuma aika ja paikka

Suomen Nuorisovaltuustojen Liiton Kesäseminaari järjestetään Virroilla 8.-9.6.2019. Osallistujille järjestetään bussikuljetus Tampereelta, mutta tapahtumapaikalle voi saapua myös omalla kyydillä.


Bussikuljetus

Bussi lähtee Tampereen rautatieasemalta lauantaina klo 11.  Sunnuntaina palaamme samaan paikkaan n. klo 14:30. Bussikuljetus kuuluu tapahtuman hintaan. Tapahtumapaikalle voi saapua myös omalla kyydillä. Saapumisohjeet saat osallistujakirjeessä. Osallistujamaksu ja peruutusehdot

Tapahtumaan osallistuminen maksaa Nuva ry:n jäsenille 75 euroa.* Hintaan sisältyy koko viikonlopun ruokailut, koulutusmateriaalit, majoitus ja bussikuljetus Tampereelta Virroille ja takaisin. Jäsenmaksu tulee olla maksettuna ennen tapahtumaa.


Peruutusehdot: 26.5. tai sitä ennen tehtyjä peruutuksia ei veloiteta. 26.5. tai sen jälkeen tehdyt peruutukset laskutetaan kokonaisuudessaan (poikkeuksena tapaukset, joissa on esittää lääkärintodistus).

*Osallistumismaksusta on mahdollista hakea maksuhelpotusta erityisestä syystä. Maksuhelpotusta voi hakea tämän lomakkeen kautta. Maksuhelpotus on tapahtumakohtainen, mutta yleensä n. puolet tapahtuman hinnasta. Maksuhelpotusta tulee hakea tapahtuman ilmoittautumisajan sisällä. Jos haet maksuhelpotusta eikä sitä sinulle myönnetä, on sinulla oikeus peruuttaa osallistumisesi tapahtumaan maksutta. Olethan tässä tapauksessa yhteydessä toimisto@nuva.fi mahdollisimman pian päätöksen saatuasi. 


Ilmoittautuminen tapahtumaan päättyy 26.5.2019


Ohjelma

LAUANTAI 8.6.

11:00 bussikuljetus Tampereen rautatieasemalta

12:30 saapuminen, majoittuminen ja lounas

13:30 Tervetuloa Kesäseminaariin!

14:00 Liitto tässä ja nyt - puheenjohtaja Sami Salminen

14:30 koulutusta

16:00 ulkopuolinen puhuja

17:00 koulutusta

18:30 päivällinen

19:30 iltaohjelma

21:00 saunat


SUNNUNTAI 9.6.

8:00 aamupala

9:00 työpajatyöskentelyä

12:00 tapahtuman päätös ja lounas

13:00 bussikuljetus lähtee Tampereelle

Jos sinulla on kysyttävää tapahtumasta, voit olla yhteydessä liiton osallisuusasiantuntija Siiri Mertakorpeen siiri.mertakorpi@nuva.fi ja puhelimitse 044 770 0150 tai liiton toimistolle sähköpostitse toimisto@nuva.fi.