KESÄSEMINAARI

16.-17.6.2018 HELSINGISSÄ

Mikä onkaan sen parempaan kun kirmata kesälaitumille yhdessä nuvaystävien kanssa rennon viikonlopun merkeissä. Luvassa ei kuitenkaan ole pelkkää löhöilyä, vaan myös koulutusta ja keskustelua ajankohtaisista teemoista- kuten nuvatapahtumiin kuuluu. Kesäseminaari on suunnattu piirineuvoston (varsinainen- ja varajäsen) ja liittohallituksen jäsenille sekä paikallisille kouluttajille, ulkoisille edustajille ja maakunnallisten nuorisovaltuustojen ohjausryhmän jäsenille.

 

Suomen Nuorisovaltuustojen Liiton Kesäseminaari järjestetään Helsingissä 16.-17.6. 2018. Tapahtumapaikkana on Hotel Rantapuisto (Furuborginkatu 3, 00980 Helsinki). Tapahtuma alkaa lauantaina ilmoittautumisella klo 13 alkaen. Virallinen ohjelma starttaa klo 14. Sunnuntaina ohjelma päättyy klo 14:30 mennessä.

Piirineuvoston jäsenten ohjelma alkaa jo perjantaina 15.6. klo 18 Nuvan toimistolla (Punavuorenkatu 2, Helsinki). Liitto tarjoaa majoituksen perjantain ohjelmaan osallistuville piirineuvoston jäsenille perjantain ja lauantain väliseksi yöksi. Majoitus järjestetään Helsingin keskustassa. Pääsy majoitukseen alkaa klo 16.  Siirtyminen kesäseminaaripaikalle tapahtuu yhdessä lauantaina lounaan jälkeen.

 

HINTA JA PERUUTUSEHDOT

Tapahtumaan osallistuminen maksaa Nuva ry:n jäsenille 60 euroa. Hintaan sisältyy koko viikonlopun ruokailut, koulutusmateriaalit ja majoitus. Jäsenmaksu tulee  olla maksettuna ennen tapahtumaa. Osallistumismaksusta on mahdollista hakea maksuhelpotusta erityisestä syystä. Hakemus tulee toimittaa osoitteeseen riina.lumme@nuva.fi ennen tapahtuman ilmoittautumisajan umpeutumista. Hakemuksen tiedot ovat luottamuksellisia.

Peruutusehdot:. Kahta viikkoa ennen tapahtuman ajankohtaa tai ennen sitä tehtyjä peruutuksia ei veloiteta. 2.6. tai sen jälkeen tehdyt peruutukset laskutetaan kokonaisuudessaan (poikkeuksena tapaukset, joissa on esittää lääkärintodistus).

Tarkemmat ohjeet ja aikataulun saat osallistujakirjeen mukana. Muistathan, että kaikki Nuvan tapahtumat ovat päihteettömiä. Tapahtumanjärjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

 

ILMOITTAUDU MUKAAN!

Ilmoittaudu mukaan kesäseminaariin tämän linkin kautta. Ilmoittautuminen tapahtumaan päättyy 30.5.2018.

 

 

Jos sinulla on kysyttävää tapahtumasta, voit olla yhteydessä liiton järjestökoordinaattori Siiri Mertakorpeen siiri.mertakorpi@nuva.fi ja puhelimitse 044 770 0150 tai liiton toimistolle sähköpostitse toimisto@nuva.fi.