Nuorisovaltuustojen ohjaajille koulutusta ja tukea


Ohjaajienkoulutus2017

Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto on järjestänyt jo muutaman vuoden ajan koulutusta myös nuorten parissa työskenteleville aikuisille, kuten nuorisovaltuustojen ohjaajille. Koulutuksiin osallistuu nuorisoalan työntekijöitä ympäri Suomen, ja ne ovat loistavia tilaisuuksia paitsi oppia uutta, myös verkostoitua ja jakaa hyviä käytänteitä! 


Tilaa uutiskirje

Nuva ry. tukee nuorten parissa työskenteleviä aikuisia myös uutiskirjeellä, joka lähetetään sähköpostitse noin kahden kuukauden välein. Uutiskirjeeseen on koottu ne Nuva ry:n tai liiton sidosryhmien tapahtumat ja kampanjat, jotka mahdollisesti kiinnostavat nuorisoalalla työskenteleviä aikuisia. Tilaa uutiskirje alla olevasta napista!


Syksyn Aktiivipäivät 12.-14.10. Hämeenlinnassa

Syksyn Aktiivipäiville on tervetulleet myös nuorisovaltuustojen ohjaajat. Emme tule järjestämään ohjaajille täysin erillistä ohjelmaa, vaan nuorille suunnattu ohjelma on myös ohjaajille soveltuvaa. Tarjoamme kuitenkin muutaman vain ohjaajille suunnatun koulutusosion sekä mahdollisuuden tavata muita ohjaajia sekä liiton työntekijöitä ja luottamushenkilöitä. 

Ohjaajille suunnatut osiot

Lauantai 13.10.

10:00 Maakunnalliset nuorisovaltuustot: Ajankohtaiset kuulumiset hankkeesta projektipäällikkö Senja Miettinen, Maakunnallisten nuorisovaltuustojen perustamis- ja kehittämishanke

14:45 Liiton ajankohtaiset kuulumiset Nuva ry:n puheenjohtaja Alina Heywood & vs. pääsihteeri Otto Pasma

Sunnuntai 14.10.

9:45 Jäsenmaksulaskut kootusti kuntiin – missä ja miten? Järjestökoordinaattori Siiri Mertakorpi

10:30 Paikallisista koulutuksista virtaa nuorisovaltuuston toimintaan! Nuva ry:n varapuheenjohtaja Petja Kopperoinen

Ohjaajien majoitus järjestetään koululla ohjaajille suunnatuissa luokkatiloissa. Viikonlopun ohjelmaan pääset tutustumaan: ABC-ohjelma, HC-ohjelma. 

Ohjaajien koulutuspäivä marraskuussa 2018

 

Nuva ry järjestää  nuorisovaltuustojen ohjaajille suunnatun koulutuksen syksyllä 2018 Helsingissä. Olemme joutuneet siirtämään koulutusta aikaisemmin ilmoitetusta päivämäärästä (11.9.) poiketen. Koulutus on tarkoitus järjestää marraskuun alussa (vk 45 tai 46). Tarkennamme päivämäärän mahdollisimman pian.