Aktiivipäivät PRO

Nyt sinulla on mahdollisuus päästä vaikuttavalle seikkailulle Helsinkiin perjantaina 15.9! Aktiivipäivät PRO -koulutustapahtuma on suunnattu nuvaperheen kokeneille konkareille, jotka kaipaavat timanttisia näkökulmia vaikuttamiseen.

Aktiivipäivät PRO:n teemana on tulevaisuuden edustuksellinen demokratia. Länsimaissa on puhuttu demokratian kriisistä jo vuosia. Äänestysprosentit ja puolueiden jäsenmäärät ovat tasaisesti laskeneet, esimerkiksi viime kevään kuntavaaleissa äänestysaktiivisuus oli vain 58,8%. Demokratia kaipaa vahvistamista, uusia toimintatapoja ja parempaa osallisuuden toteutumista. Demokratian tulevaisuuden pohtiminen liittyy koko yhteiskunnan tulevaisuuden pohtimiseen, sillä demokratia liittyy kaikkeen.

Pääset Aktiivipäviät PRO:n aikana kokemaan huipputasoisia puheenvuoroja, keskustelemaan mielenkiintoisista aiheista ja myös itse työstämään asioita teemaan liittyen.  Tulet tapaamaan laajan joukon eturivin yhteiskunnallisia vaikuttajia, verkostoitumaan muiden nuvaperheen pitkäaikaisten jäsenten kanssa ja saamaan uusia ideoita oman vaikuttajapolkusi seuraavia askelia varten!


 

Kuinka mukaan?

Täyttämällä hakemuksen haet tapahtuman osallistujaksi. Haku päättyy 20.8. Tapahtuman osallistujat valitaan viimeistään viikolla 34. Valinnoista ilmoitetaan sähköpostilla. Tapahtuma on suunnattu kokeneille ja motivoituneille liiton jäsenille. Aktiivipäivät HC:lle osallistuminen on yksi osoitus kokemuksesta. Tämän lisäksi vuodet nuorisovaltuustossa tai piirihallituksessa katsotaan suureksi eduksi. Täytä hakemus huolella, jotta takaat paikkasi PRO:lle!

Ohjelma 15.9

08.00 Kokoontuminen eduskunnan Pikku Parlamentin edessä

08.15 Pyöreän pöydän keskustelut eduskunnan sivistysvaliokunnan kanssa

10.10 Siirtyminen Milttonille

10.30 Milttonin alustus

11.00 - 11.45  Puheenvuoro / Akatemiatutkija Hanna Wass

11.45 - 12.00 Tauko

12.00 - 13.00 Puheenvuoro / Toimittaja Salla Vuorikoski

13.00 - 14.00 Lounas

14.00 - 14.45 Puheenvuoro: Käske ja tottele - hierarkkinen yhteisö demokratian palveluksessa / Kenttärovasti Janne Aalto

14.45- 15.30 Koulutusta

15.30 - 15.45 Kahvitauko

15.45 - 17.45 Koulutusta / Sitra

17.45 - 18.00 Lopetussanat

Lisätietoa tapahtuman puhujista päivitetään tälle sivulla, joten pysy kuulolla!

 

Osallistumismaksu

Tapahtuman osallistumismaksu on 50 euroa*, ja se sisältää ruokailut sekä ohjelman. Jos joudut heräämään kohtuuttoman aikaisin (matkasi kesto on yli kolme tuntia) ehtiäksesi ohjelman alkuun, tarjoamme tapahtumaa edeltävälle yölle majoituksen. Aktiivipäivät PRO:lle voi osallistua vain vuoden 2017 jäsenmaksun 14.8.2017 mennessä maksaneet jäsenet. Tarkistamme jäsenmaksut ennen tapahtumaa. Jos haluat varmistaa, oletko maksanut jäsenmaksun, katso ohjeet http://www.nuva.fi/nuvaperheeseen/

*Osallistumismaksusta on mahdollista hakea maksuhelpotusta erityisestä syystä. Hakemus tulee toimittaa osoitteeseen sanna.larinkoski@nuva.fi ennen tapahtuman ilmoittautumisajan umpeutumista. Hakemuksen tiedot ovat luottamuksellisia.

Peruutusehdot: Kahta viikkoa ennen tapahtuman ajankohtaa tai ennen sitä tehtyjä peruutuksia ei veloiteta. Viikkoa ennen tapahtuman ajankohtaa tai sen jälkeen tehdyt peruutukset laskutetaan kokonaisuudessaan (poikkeuksena tapaukset, joissa on esittää lääkärintodistus).