Aktiivipäivät PRO 2019

 

Koulutuksen sisältö

Aktiivipäivät PRO järjestetään kaksipäiväisenä koulutuksena. Ensimmäinen tapaaminen järjestetään pe 26.4. ja toinen tapaaminen pe 13.9. Molemmat tapaamiset kestävät koko päivän ja ne järjestetään Helsingissä. Tapaamiskertojen valissä osallistujat työstävät välitehtävää, joka käsitellään syyskuun tapaamisessa. Tämän lisäksi osallistujille laaditaan vaikuttajaurasuunnitelmat, joihin liittyen tapaamme elo-syyskuussa etänä.


Tänä vuonna koulutus järjestetään yhteistyössä Sitran kanssa teemalla Yhteiskunnallinen muutos – se ei vain tapahdu, se tehdään. Luvassa on tiivis paketti tulevaisuuteen vaikuttavista kehityskuluista ja tulevaisuuteen vaikuttamisesta. Ohjelma koostuu lyhyistä esityksistä ja käytännön harjoituksista. Tavoitteena on oppia kuvittelemaan ja havainnollistamaan erilaisia toivottavia tulevaisuuksia ja ymmärtää paremmin yhteiskunnallista muutosta ja siihen  vaikuttavia voimia ja vaikuttamisen keinoja. Lisäksi keskustellaan siitä, miten erilaiset tulevaisuuden kuvaukset vaikuttavat nykyhetkeen.


Hinta

Tapahtuman osallistumismaksu on 100 euroa *, jolla katetaan tapahtumasta aiheutuvia kustannuksia poislukien Sitran järjestämät ohjelmaosiot, jotka ovat maksuttomia.

Jos joudut heräämään kohtuuttoman aikaisin ehtiäksesi ohjelman alkuun, tarjoamme tapahtumaa edeltävälle yölle majoituksen. Aktiivipäivät PRO:lle voi osallistua vain jäsenmaksun maksaneet ja aikaisemmin Aktiivipäivät HC:lle osallistuneet jäsenet.

* Osallistumismaksusta on mahdollista hakea maksuhelpotusta. Maksuhelpotusta voit hakea tämän linkin kautta. Maksuhelpotusta tulee hakea tapahtuman ilmoittautumisajan sisällä. Jos haet maksuhelpotusta eikä sitä sinulle myönnetä, on sinulla oikeus peruuttaa osallistumisesi tapahtumaan maksutta. 

Peruutusehdot: 14.4.2019 mennessä tehtyjä peruutuksia ei veloiteta. Tämän jälkeen tehdyt peruutukset laskutetaan kokonaisuudessaan (poikkeuksena tapaukset, joissa on esittää lääkärintodistus).


Hakuohje

Aktiivipäivät PRO on suunnattu kokeneille ja motivoituneille Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto ry:n jäsenille. Aktiivipäivät HC:lle osallistuminen on yksi osoitus kokemuksesta ja täten pakollista ennen PROlle pääsyä. Tämän lisäksi vuodet nuorisovaltuustossa tai piirihallituksessa katsotaan suureksi eduksi. Koulutukseen valitaan maksimissaan 25 osallistujaa.

Huomaathan, että Aktiivipäivät PRO järjestetään kaksipäiväisenä. Oletamme, että hakija pääsee osallistumaan molemmille tapaamiskerroille sekä etätapaamiseen.


Täytä hakemus huolella, jotta takaat paikkasi PRO:lle!

Ilmoittautuminen tapahtumaan alkaa 20.3. ja päättyy su 7.4. Valinnoista ilmoitetaan hakijoille 10.4. mennessä.  Valinnoista ilmoitetaan sähköpostilla.

 

Ensimmäisen tapaamiskerran ohjelma päivittyy pian!


 

Jos sinulla on kysyttävää tapahtumasta, voit olla yhteydessä liiton järjestökoordinaattoriin Siiri Mertakorpeen sähköpostitse siiri.mertakorpi@nuva.fi tai puhelimitse +358 44 770 0150.