Aktiivipäivät PRO

Käytännön vaikuttamistyötä nuvakonkareille! 

Kokeneemmille nuorille vaikuttajille suunnattu tapahtuma järjestetään tänä vuonna ensi kertaa kaksipäiväisenä: pe 27.4. ja pe 14.9. Helsingissä. Tapaamiskertojen lisäksi järjestetään koulutusta syventäviä välikertoja Skypeä ja somekanavia hyödyntäen. Aktiivipäivät PRO -koulutustapahtuma on suunnattu nuvaperheen kokeneimmille konkareille, jotka kaipaavat timanttisia näkökulmia vaikuttamiseen.

 

Aktiivipäivät PRO:n teemana on vaikuttaminen vaaleissa. Pääset kahden eri koulutuskerran aikana kokemaan huipputasoisia puheenvuoroja, keskustelemaan mielenkiintoisista aiheista ja myös itse työstämään asioita teemaan liittyen. Ensimmäinen tapaaminen tullaan järjestämään yhteistyössä Plan International Suomen kanssa. Pääset keskustelemaan ja haastamaan itseäsi kampanjoinnin, kansalaisyhteiskunnassa vaikuttamisen sekä globaalien teemojen parissa. Syksyn tapaamiskerta järjestetään yhteistyössä eduskunnan sivistysvaliokunnan kanssa. Aktiivipäivät PRO tarjoaa uusia ideoita vaikuttajapolkusi seuraavia askelia varten! 

 

Jos sinulla on kysyttävää tapahtumasta, voit olla yhteydessä liiton järjestökoordinaattoriin Siiri Mertakorpeen sähköpostitse siiri.mertakorpi@nuva.fi tai puhelimitse +358 44 770 0150.


Tapahtuman ilmoittautuminen on päättynyt.

Tapahtumanjärjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.
 

 

Aikataulut

Aktiivipäivät PRO muodostuu kahdesta koulutuspäivästä sekä niiden välissä järjestettävistä
Skype-tapaamisista.
pe 27.4. klo 10-17:30 ensimmäinen koulutuspäivä Helsingissä
to 24.5. klo 17-19 Skype-tapaaminen
ke 8.8. klo 17-19 Skype-tapaaminen
pe 14.9. toinen koulutuspäivä Helsingissä (kellonaika tarkentuu lähemmin). HUOM! päivämäärän muutos. 

 

Tapaaminen 14.9. Helsingissä

Päivän ohjelma päivittyy tähän. 

Peruutusehdot

Kahta viikkoa ennen tapahtuman ajankohtaa tai ennen sitä tehtyjä peruutuksia ei veloiteta. Viikkoa ennen tapahtuman ajankohtaa tai sen jälkeen tehdyt peruutukset laskutetaan kokonaisuudessaan (poikkeuksena tapaukset, joissa on esittää lääkärintodistus).