Sep
13
10:00 AM10:00

Aktiivipäivät PRO osa 2

Aktiivipäivät PRO järjestetään kaksipäiväisenä koulutuksena. Ensimmäinen tapaaminen pidettiin keväällä ja toinen tapaaminen on pe 13.9. Helsingissä. Kesän aikana osallistujat työstävät välitehtävää, joka käsitellään syyskuun tapaamisessa. Tämän lisäksi osallistujille laaditaan vaikuttajaurasuunnitelmat, joihin liittyen tapaamme elo-syyskuussa etänä.

Tänä vuonna koulutus järjestetään yhteistyössä Sitran kanssa teemalla Yhteiskunnallinen muutos – se ei vain tapahdu, se tehdään. Luvassa on tiivis paketti tulevaisuuteen vaikuttavista kehityskuluista ja tulevaisuuteen vaikuttamisesta.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt!

View Event →
Oct
11
to Oct 13

Aktiivipäivät ABC + HC

Vuonna 2019 syksyn  Aktiivipäivät ABC ja HC  -koulutukset järjestetään Kouvolassa. Tapahtuman teema rakentuu turvallisuuspolitiikan ja muiden turvallisuuskysymysten ympärille.

Aktiivipäivät ABC -koulutus on suunnattu uusille sekä ensimmäistä kertaa liiton koulutuksiin osallistuville nuorisovaltuutetuille. Viikonlopun mittaisessa tapahtumassa käydään läpi nuorisovaltuustotoiminnan keskeiset kulmakivet, opitaan vaikuttamistyön perusteet, kuullaan hyviä nuva-käytäntöjä eri puolilta Suomea sekä pidetään hauskaa uusien kavereiden kanssa.

Aktiivipäivät HC on suunnattu jo hieman pidemmän aikaa nuorisovaltuustotoiminnassa vaikuttaneille jäsenillemme. Koulutuksessa pääset syventämään ABC-koulutuksessa sekä nuorisvaltuustotoiminnassa kartuttamaasi osaamista.

Koulutusten lisäksi luvassa on mahtavia puhujia sekä rentoa yhdessäoloa #nuvaperheen kesken!

View Event →

May
4
to May 5

Maakunnallisten nuorisovaltuustojen verkostoleiri 4.-5.5.2019 Pieksämäellä

manujen_verkostotapaaminen_syksy2018-20.jpg

Toimitko maakunnallisessa nuorisovaltuustossa tai vastaavassa nuorten alueellisessa vaikuttajaryhmässä? Haluatko tutustua muihin manu-edustajiin, saada ideoita toiminnan kehittämiseen, tai kuulla ylikunnallisen vaikuttamisen edellytyksistä? Tule kaksipäiväiselle verkostoleirille Pieksämäen Partaharjulle!

Tervetulleita ovat kaikkien eri maakuntien manu-edustajat tai vastaavien nuorten vaikuttajaryhmien jäsenet, Uudeltamaalta Lappiin. Leirin järjestävät Nuorten maakunta -hanke (Nuorten Suomi ry) ja Maakunnallisten nuorisovaltuustojen perustamis- ja kehittämishanke (Nuva ry.).

Ilmoittautumislomake

Aika
Leiri alkaa
Lauantaina 4.5.2019 klo 12

Leiri päättyy
Sunnuntaina 5.5.2019 klo 15

Paikka
Partaharjun toimintakeskus
Partaharjuntie 361
Partaharju

Partaharju sijaitsee 7 km päässä Pieksämäen keskustasta. Yhteiskuljetus Pieksämäeltä leirille ja takaisin tullaan järjestämään.

Leirille mahtuu enintään 10 manu-edustajaa maakunnallista nuorisovaltuustoa kohden. Mikäli jostain maakunnasta tulee vähemmän kuin 10 osallistujaa, ylijääneet paikat avataan muille ilmoittautumispäivän jälkeen.
Ilmoittauduthan viimeistään 17.4.2019!

Teemat ja leiriohjelma

  • maakunnallisten nuorisovaltuustojen toimintaedellytykset

  • jaetaan kokemuksia manutyöstä: mitä on opittu?

  • kuinka viestitään vaikuttavasti alueellisista asioista?

  • vertaisoppimisosio: vinkit jakoon!

  • vaikuttaminen päivänpolttaviin maakuntatason kysymyksiin

  • maakuntavisa ja muuta mukavaa

Ilmoittautuneille jaetaan yksityiskohtaisempi ohjelma lähempänä tapahtumaa.

Tervetuloa tutustumaan ja suunnittelemaan yli maakuntarajojen!

Lisätietoja:

Eeva Mäntylä, Nuorten Suomi ry
eeva.mantyla@nuortensuomi.fi
p. 044 0124608

Sohvi Hellsten, Nuva ry
sohvi.hellsten@nuva.fi
p. +358 50 501 8134

View Event →
Dec
12
9:00 AM09:00

Aamiaistilaisuus: nuoret näkyviksi (maa)kunnissa

gratisography-177H.jpg

Nykyään nuoria pitäisi kuulla alueellisessa päätöksenteossa, sanoo laki. Entä jos maakunnan strategiatyöpajassa tai kunnan osallisuuspaneelissa ei ole taaskaan ketään alle 40-vuotiasta, ja nuorisotyön koordinaattorin sähköpostit menevät roskiin? Onko nuorten tavoittelu tuuleen huutamista, vai voisivatko aikuiset tehdä jotain toisin?

Valmistaudu vuoteen 2019 vielä ennen joulua! Tule kuuntelemaan Nuva ry:n tarina siitä, kuinka maakuntauudistuksen myllerryksessä kehitetään nuorten toimijuutta uudella hallinnon tasolla. Palamme halusta kertoa mikä toimii, mikä ei, ja mitä vaikutusta tällä työllä lopulta on.

Tilaisuus sopii sekä julkisen sektorin että järjestösektorin toimijoille, jotka haluavat tavoittaa kaikki (maa)kuntansa asukkaat.

Ilmoittaudu tästä linkistä!

Paikka
Walkers-talo, Simonkatu 3, Helsinki.
Sisäänkäynti Narinkkatorin puolelta.

Aika
KE 12.12.2018
KL0 9:30 – 11:00
Aamiaistarjoilu alkaa klo 9:00.


Ohjelma
9:00 Aamiainen
9:30 Tervetulosanat, Aseman Lapset ry. (Christian Wentzel)
9:35 Nuva ry. esittäytyy (Alina Heywood)
9:40 MaNu-hanke: miten nuoret vaikuttavat (maa)kunnissa?
(Senja Miettinen, projektipäällikkö, MaNu-hanke)
10:15 Miten “ne nuoret” sitten saadaan osallistumaan?
(Aino Pohjanvirta, osallisuuskoordinaattori, Osallisuuden osaamiskeskus)
10:30 Loppukeskustelu: kuinka tästä eteenpäin?


Hinta
40 euroa, laskutustiedot kysytään ilmoittautumisen yhteydessä


Nähdään Walkers-talolla! Tervetulleeksi teidät toivottavat:
Alina Heywood, puheenjohtaja, Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto ry.
Otto Pasma, pääsihteeri, Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto ry.


View Event →
Oct
12
to Oct 14

Aktiivipäivät ABC+HC

Vuonna 2018 järjestämme syksyn  Aktiivipäivät ABC ja HC  -koulutukset Hämeenlinnassa teemanalla: Vaalit - vaikuta, ajattele, argumentoi, lähde ehdolle, innostu, toimi!

Aktiivipäivät ABC -koulutus on suunnattu uusille sekä ensimmäistä kertaa liiton koulutuksiin osallistuville nuorisovaltuutetuille. Viikonlopun mittaisessa tapahtumassa käydään läpi nuorisovaltuustotoiminnan keskeiset kulmakivet, opitaan vaikuttamistyön perusteet, kuullaan hyviä nuva-käytäntöjä eri puolilta Suomea sekä pidetään hauskaa uusien kavereiden kanssa.

Aktiivipäivät HC on valtakunnallinen koulutustapahtuma, joka on suunnattu jo hieman pidemmän aikaa nuorisovaltuustotoiminnassa vaikuttaneille jäsenillemme. Viikonlopun mittainen Aktiivipäivät HC kokoaa kerran vuodessa yhteen nuorisovaltuutettuja ympäri Suomen keskustelemaan ja kouluttautumaan! 

Ilmoittautuminen päättyy 10.9. Lue lisää alla olevista linkeistä:

View Event →
Oct
6
10:00 AM10:00

Maakunnallisten nuorisovaltuustojen verkostotapahtuma

TERVETULOA 6.10.2018 MAAKUNNALLISTEN NUORISOVALTUUSTOJEN VERKOSTOTAPAAMISEEN!

Ankkurit ylös ja nuotat veteen, tule maakunnallisten nuorisovaltuustojen verkostotapaamiseen! Helsingin Allianssi-talolla pääset tutustumaan muiden maakuntien nuorisovaltuutettuihin, kuulemaan teemapuheenvuoroja ja keksimään uusia tapoja tehdä manustasi vaikuttavamman.

Aika
Lauantaina 6.10.2018 klo 10-16

Paikka
Allianssi-talo, Allianssi-sali
Asemapäällikönkatu 1
00520 Helsinki

Ohjelma
10:00 Aamukahvi/tee
10:30 Miten manusi toimintaa kehitetään? Työpaja.
12:00 Lounas
13:00 Alustus: Mielenterveys ja maakuntauudistus. Puhuja: Heikki Luoto, Yeesi ry.
13:30 Toiminnallinen osio
14:00 Alustus: Nuorten työllisyys, työllisyyspalvelut ja maakuntauudistus. Puhuja: Alli Tiensuu, SAK
14:30 Toiminnallinen osio
15:00 Verkostoitumista
16:00 Kotiinpäin

Ilmoittaudu 14.9. mennessä tästä!

Tapahtuma on suunnattu ensisijaisesti maakunnallisten nuorisovaltuustojen tai vastaavien toimielinten jäsenille ja varajäsenille. Nuva ry:n Manu-hankkeen tukemat maakunnalliset nuorisovaltuustot toimivat tällä hetkellä Kanta-Hämeen, Pohjois-Karjalan ja Uudenmaan maakunnissa. Muidenkin maakuntanuvien tai vastaavien toimielinten jäsenet ovat tervetulleita verkostotapaamiseen.

Kokoonnumme eksoottiseen Helsingin Itä-Pasilaan Allianssi-saliin. Tilaisuudessa on ruokaa ja hyvää seuraa, ja tilaan mahtuu 100 henkeä ilmoittautumisjärjestyksessä. Nuva ry. korvaa tapahtumaa edeltävältä yöltä (5.-6.10.) majoituksen liiton valitsemassa paikassa niille osallistujille, joiden matka-aika tapahtumaan on vähintään 3 tuntia yhteen suuntaan.

Huomioithan, että alle 18-vuotiaalta yöpyjältä tullaan pyytämään huoltajan suostumus tapahtumaan osallistumiseen. 

Lisätietoja antaa:
Projektikoordinaattori Sohvi Hellsten
050 501 8134 (WhatsApp, tekstiviestit ja puhelut)
sohvi.hellsten(at)nuva.fi

View Event →
Sep
15
10:00 AM10:00

Asiakirjalämpiö

Tule linjaamaan liiton toiminnasta vuonna 2019!

Miten liiton strategiaa toimeenpannaan ensi vuonna? Mitä poliittisia kantoja liitolla on? Millaista toimintaa liitto järjestää ja miksi? Mitkä ovat liiton tavoitteet kevään 2019 eduskuntavaaleissa? Muun muassa näihin kysymyksiin paneudutaan Nuva ry:n Asiakirjalämpiössä lauantaina 15.9.2018. 

Asiakirjalämpiössä liiton jäsenet pääsevät vaikuttamaan ensi vuoden asiakirjojen sisältöön. Tule ohjaamaan liittohallitusta esittämään maailman parasta toimintasuunnitelmaa, talousarviota ja tavoiteohjelmaa liittokokoukselle 2018. 

Paikka: Helsinki (paikka tarkentuu lähemmin)
Aika: 15.9.2018 kello 10.00-16.00
Hinta: Tapahtuma on maksuton. Matkat ja lounas ovat omakustanteisia, osallistujille on kahvitarjoilu.

View Event →
Sep
8
9:00 AM09:00

Ylimääräinen liittokokous

Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto ry:n liittohallitus päätti 1.7.2018 pidetyssä ylimääräisessä kokouksessaan järjestää ylimääräisen liittokokouksen. Päätös syntyi enemmistön kannatuksella Liittohallituksen toiminnan kehittäminen -kohdassa, jossa käytiin läpi liittohallituksen alkuvuoden toimintaa.

Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto ry:n ylimääräinen liittokokous järjestetään 8.9.2018 kello 11.00 alkaen (ilmoittautuminen kello 9.00 alkaen) Helsingissä, Temppelissä (Uudenmaankatu 40, 00121 Helsinki). 

Toivomme ennakkoilmoittautumisia ylimääräiseen liittokokoukseen 25.8.2018 mennessä. Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista paikan päällä liittokokouspäivänä 8.9.2018 kello 9.00 alkaen.

Ylimääräisessä liittokokouksessa ei ole osallistumis- tai materiaalimaksua. Osallistujat huolehtivat matkakuluistaan ja ruokailuistaan itse.

View Event →
Aug
29
4:00 PM16:00

Maakunnallisten nuorisovaltuustojen verkostotapaaminen

Tervetuloa 6.10.2018 Maakunnallisten nuorisovaltuustojen verkostotapaamiseen!

Ankkurit ylös ja nuotat veteen, tule maakunnallisten nuorisovaltuustojen verkostotapaamiseen! Helsingin Allianssi-talolla pääset tutustumaan muiden maakuntien nuorisovaltuutettuihin, kuulemaan teemapuheenvuoroja ja keksimään uusia tapoja tehdä manustasi vaikuttavamman.

Tapahtuma on suunnattu ensisijaisesti maakunnallisten nuorisovaltuustojen tai vastaavien toimielinten jäsenille ja varajäsenille. Nuva ry:n Manu-hankkeen tukemat maakunnalliset nuorisovaltuustot toimivat tällä hetkellä Kanta-Hämeen, Pohjois-Karjalan ja Uudenmaan maakunnissa. Muidenkin maakuntanuvien tai vastaavien toimielinten jäsenet ovat tervetulleita verkostotapaamiseen.

Aika: Lauantaina 6.10.2018 kello 10.00-16.00
Paikka: Allianssi-talo, Allianssi-sali (Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki)

View Event →
May
7
to May 28

Jäsenkysely - Kevät 2018

Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto haluaa tietää mitä mieltä juuri sinä, arvoisa jäsen, olet liitosta. Vastaamalla pääset vaikuttamaan mihin suuntaan liiton kipparit toimintaa ohjaavat. Kehitämme antamasi palautteen pohjalta liiton toimintaa luomalla uutta ja parantamalla vanhaa. Vastaa ja vaikuta 28.5. mennessä.

View Event →
Feb
3
to Feb 4

Piiritoimijakoulutus 2018

Hei, sinä aloittava tai kokeneempikin piirihallituslainen: Tervetuloa messiin piiritoimijoiden yhteiseen koulutusviikonloppuun! Piiritoimijakoulutus järjestetään Helsingissä 3.-4.2.2018 ja se tarjoaa tukea piiritoiminnan eri tehtäviin, käytännön toiminnan pyörittämiseen ja piirin oman vuoden suunnitteluun. Lisäksi pääset verkostoitumaan ja pitämään hauskaa muiden piirien kollegojen kanssa. Ilmoittaudu mukaan 17.1.2018 mennessä!

Koulutus alkaa lauantaina 3.2. klo 11 lounaalla ja päättyy sunnuntaina 4.2. viimeistään klo 15. Piirineuvosto kokoustaa perjantaina klo 17 alkaen ja kouluttautuu lauantaiaamuna klo 9-11. Tapahtumapaikka sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa. Viikonlopun tarkempi ohjelma päivitetään tälle sivulle mahdollisimman pian sen varmistuttua.

Koulutuksen hinta on Nuva ry:n jäsenille 75 euroa*. Hintaan kuuluu majoitus, ruokailut ja kohtuulliset matkakulut. Matkakulut korvataan osallistujille koulutuksen jälkeen matkalaskua vastaan. Tarkemmat tiedot koulutuksessa ja matkustusohjesäännössä.

Majoitus järjestetään hotellissa Helsingin keskustassa molempien päivien ohjelmaan osallistuville. Piirineuvoston ja liittohallituksen jäsenet voivat halutessaan majoittua myös perjantain ja lauantain välisen yön. Ilmoitathan lomaketta täyttäessä, jos tarvitset liiton järjestämän majoituksen.

Mitä: Piiritoimijakoulutus

Missä: Helsinki, Kamppi (paikat tarkentuvat)

Milloin: La 3.2. - su 4.2.2018

Hinta: 75 € / osallistuja. Hinta sisältää majoituksen, ruokailut lauantain illallista lukuunottamatta sekä kohtuulliset matkakulut.


Ilmoittautuminen päättyy 17.1. Lisätietoja koulutuksesta antaa osallisuusasiantuntija Riina Lumme, riina.lumme@nuva.fi, 044 705 7777 (lomalla 8.1. asti). Osallistumisen peruuttaminen onnistuu ennen ilmoittautumisajan päättymistä (17.1. klo 23.59) sähköpostilla. Tämän jälkeen ilmoittautuminen on sitova, ja maksun peruuttaminen onnistuu ainoastaan lääkärin todistuksella.

*Osallistumismaksusta on mahdollista hakea maksuhelpotusta erityisestä syystä. Hakemus tulee toimittaa osoitteeseen riina.lumme@nuva.fi ennen tapahtuman ilmoittautumisajan umpeutumista. Hakemuksen tiedot ovat luottamuksellisia.

View Event →
Aug
30
to Sep 13

Jäsenkysely

Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto haluaa tietää mitä mieltä juuri sinä, arvoisa jäsen, olet liitosta. Vastaamalla pääset vaikuttamaan mihin suuntaan liiton kipparit toimintaa ohjaavat. Kehitämme antamasi palautteen pohjalta liiton toimintaa luomalla uutta ja parantamalla vanhaa. Vastaa ja vaikuta 13.9. mennessä.

View Event →
Aug
23
6:00 PM18:00

Avoin skype Aktiivipäivät HC:n ideoinnille

Minkälainen on sinun unelmiesi Aktiivipäivät HC? Mitä mielenkiintoisia koulutuksia toivot? Mitä hauskaa iltaohjelmassa tehdään? Mitä ikimuistoista Aktiivipäivillä koetaan?

Tule jakamaan ajatuksiasi ja ideoitasi kaikille jäsenille avoimeen Skypeen keskiviikkona 23.08.2017 klo 18:00. Voit tulla mukaan, vaikka sinulla ei olisi valmiita ideoita. Lyödään viisaat päämme yhteen!

View Event →
Aug
21
6:00 PM18:00

Avoin skype nuvalaisen käsikirjasta

Oletko aina halunnut jättää jotain nuorisovaltuustourastasi tuleville nuvalaisille? Haluatko toimia mentorina kertoa omista kokemuksistasi tai jakaa neuvoja nuvalaisten tukemiseksi? Jos vastasit kyllä, nyt sinulla on mahdollisuus osallistua nuvalaisen käsikirjan toteutukseen.

Nuvalaisen käsikirjan tekeminen aloitetaan avoimella skypellä 21.08. klo 18:00-19:00. Tulethan mukaan kertomaan omat ideasi tai ilmoittautumaan mukaan käsikirjan tekijäposseen.

Tervetuloa mukaan suunnittelemaan ja tekemään jotain aivan uutta ja uskomatonta!

View Event →
Aug
19
2:00 PM14:00

Asiakirjalämpiö

Miten liiton strategiaa toimeenpannaan ensi vuonna? Mitä poliittisia kantoja liitolla on? Millaista toimintaa liitto järjestää ja miksi? Muun muassa näihin kysymyksiin paneudutaan Nuva ry:n Asiakirjalämpiössä lauantaina 19.8.2017. Asiakirjalämpiössä liiton jäsenet pääsevät vaikuttamaan ensi vuoden asiakirjojen sisältöön. Tule ohjaamaan liittohallitusta esittämään maailman parasta toimintasuunnitelmaa, talousarviota ja tavoiteohjelmaa liittokokoukselle 2017.

Asiakirjalämpiössä pääset muiden aktiivien ja liittohallituksen kanssa miettimään yhdessä, miten Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto olisi entistäkin vaikuttavampi toimija. Asiakirjalämpiön tulosten pohjalta liittohallitus tekee esityksensä vuoden 2018 toiminnasta liittokokoukselle.

Mitä: Asiakirjalämpiö

Missä: Suomen Partiolaisten Partioasema (Töölönkatu 55, Helsinki)

Milloin: Lauantaina 19.8.2017, klo 10-18

Hinta: Materiaalimaksu 10 €*.  Matkat ja lounas ovat omakustanteisia, osallistujille on kahvitarjoilu

View Event →
Feb
4
10:00 AM10:00

Piiritoimijakoulutus

Tervetuloa Suomen Nuorisovaltuustojen Liiton piiritoimijakoulutukseen Helsinkiin lauantaina 4.2.2017. Koulutus kokoaa kaikki Nuva ry:n piiritoimijat yhteen verkostoutumaan, kouluttautumaan omaan tehtäväänsä ja rakentamaan piirien omia visioita tulevalle vuodelle. Koulutus on tarkoitettu kaikille Nuva ry:n piirihallituksissa toimiville.

Koulutuksessa piiritoimijat johdatetaan liiton vuoden 2017 kärkihankkeisiin ja tapahtumiin, perehdytään erilaisiin piirihallituksen tehtäviin ja niissä toimimiseen ja verkostoidutaan laajasti eri piirien toimijoiden kesken. Koulutuksessa piiritoimijat saavat syvällisen perehdytyksen piirien hallintoon ja taloudenhoitoon, tapahtumien järjestämiseen ja nuorisovaltuustojen paikallisen tukemiseen. Päivässä piiritoimijat pääsevät myös vaikuttamaan liiton vuoden 2017 toimintaan ja kuulemaan, millainen on liiton kuntavaalikampanja ja mitä se tarjoaa piireille. 

Koulutus on loistava tilaisuus kouluttautua koko piirihallituksen porukalla ja aloittaa vuosi tiedon- ja hauskantäyteisellä päivällä! 

Päivän ohjelma näyttää tältä (HUOM: mahdollisia muutoksia tulossa!)

9:30-10:00 Ovet auki koulutustilassa

10:00-10:15 Tervetulosanat

10:15 - 10:45 Nuva ry:n vuosi 2017

10:45 - 11:30 Piirihallituksen tehtävät - mitä ja koska? A

11:30-12:15 Piirihallituksen tehtävät - mitä ja koska? B

12:15 - 13:00 Lounas

13:00 - 14:00 Liiton ja piirien yhteispeli

14:00 - 14:30 Tauko / Piirit kertovat 1

14:30 - 15:15 Piirien hallinnon ABC

15:15 - 16:00 Piirien taloushallinto tutuksi

16:00-16:15 Tauko / Piirit kertovat 2

16.15 - 17.30 Viestintä ja markkinointikoulutus: tehoa paikallisiin tapahtumiin ja edunvalvontaan

17:30- 18:00 Tauko ja rentoilua / Piirit kertovat 3

18:00-18:30 Piirien kymmenottelu

18:30-19:00 Yhteenveto

 

Ilmoittaudu mukaan 20.1.2017 mennessä täältä!

View Event →
Nov
25
to Nov 27

Liittokokous

Suomen Nuorisovaltuustojen Liiton järjestyksessään 19. liittokokous järjestetään Kaakkois-Suomen piirin alueella! Liittokokouksessa valitaan liitolle puheenjohtaja ja hallitus sekä linjataan tulevan vuoden toiminnasta.

View Event →
Nov
8
10:00 AM10:00

Nuorisovaltuustot tulevaisuuden kunnissa

Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto järjestää Suomen Kuntaliiton kanssa tilaisuuden tulevaisuuden kunnan nuorisovaltuustoista marraskuussa 2016 Kuntatalolla.

Kutsumme syksyllä kuntien päättäjiä, viranhaltijoita, ohjaajia ja nuorisovaltuutettuja keskustelemaan kesällä 2017 lakisääteiseksi muuttuvien nuorisovaltuustojen vaikuttamisen arjesta sekä visioimaan, miten nuorisovaltuustot vaikuttavat tulevaisuuden kunnissa. Luvassa on laki-infoa, hyvien käytäntöjen jakamista ja keskustelua siitä, miten nuorten kunnallista vaikuttamista voidaan edistää kunnissa yhdessä.

Seminaarin ohjelma ja ilmoittautuminen julkaistaan elokuussa, seuraa Nuva ry:n ja Kuntaliiton viestintäkanavia niin pääset varmasti mukaan!

 

View Event →