Back to All Events

Aktiivipäivät HC


Suomen Nuorisovaltuustojen Liiton valtakunnallinen koulutustapahtuma Aktiivipäivät HC järjestetään tänä vuonna Pataluodon koululla Joensuussa 3.-5.10.2014. Koulutuspäiville osallistuminen maksaa Nuva ry:n jäsenille 80 euroa ja ei-jäsenille 110 euroa. Hintaan sisältyy koko viikonlopun ruokailut, koulutusmateriaalit ja lattiamajoitus Pataluodon koululla. Jos liityt Nuva ry:n jäseneksi viimeistään 19.9.2014 mennessä, olet oikeutettu edullisempaan jäsenhintaan. Jäsenmaksu tulee kuitenkin olla maksettuna ennen tapahtumaa.  

lmoittautumaan Aktiivipäivät HC:lle pääset täältä. Ilmoittautuminen päättyy 19.9.2014. Ole ajoissa ja varmista paikkasi syksyn tärkeimmässä koulutustapahtumassa!
 

Earlier Event: September 27
Asiakirjalämpiö
Later Event: October 18
Edustajiston tapaaminen 18.10.2014