Back to All Events

Nuvat lakiin, valmistaudu -koulutus


Nuorisovaltuustoja ollaan kirjaamassa uuteen kuntalakiin, mutta mitä tämä käytännössä tarkoittaa?

Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto – Nuva ry. järjestää 20.-21.11.2014 Nuvat lakiin, valmistaudu –koulutuksen Helsingin Nuorisoasiainkeskuksen tiloissa osoitteessa Hietaniemenkatu 9 b, 00100 Helsinki. Koulutus on tarkoitettu nuorisovaltuustojen ohjaajille ja muille aiheesta kiinnostuneille sidosryhmille. Koulutus alkaa 20.11. klo 10 ja päättyy seuraava päivänä klo 15. 

Koulutuksen ohjelman näet täältä. 

Kaksi päivää kestävässä koulutuksessa Nuva ry. käsittelee nuorisovaltuustojen lakiinkirjaamista nuorisovaltuuston ohjaajan näkökulmasta. Koulutuksessa kuullaan lisäksi mielenkiintoisia puheenvuoroja mm. opetus- ja kulttuuriministeriön nuorisoyksikön johtaja Georg Henrik Wredeltä, lapsiasiainvaltuutettu Tuomas Kurttilalta, Mannerheimin Lastensuojeluliiton Esa Iivoselta, Helsingin kaupungin nuorisotoimenjohtaja Tommi Laitiolta sekä Turun kaupungin nuorisosihteeri Mirja Teräkseltä.  

Koulutuksen hinnasto (per henkilö):

Koulutuspaketti (sis. ruokailut) 90 euroa 

Ilmoittautumaan koulutukseen pääset täältä

Earlier Event: October 18
Edustajiston tapaaminen 18.10.2014
Later Event: February 7
Kouluttajakoulutus 2015