Back to All Events

Tutkimusraportin julkaisutilaisuus 29.4.

Nuorten osallisuuden nykytilan kartoitus on valmistunut!

Nuva ry:n vuonna 2013 käynnistämä tutkimushanke Osallisuus nyt ja vuonna 2015 on saatu päätökseen. Tutkimuksen tavoitteena on lisätä nuorisovaltuustojen ja vastaavien vaikuttajaryhmien määrää sekä parantaa niiden vaikuttavuutta. Tutkimuksessa pyritään myös tunnistamaan osallisuuden haasteita ja löytämään niihin sopivia ratkaisuja.
 
Tutkimuksen julkistamistilaisuus järjestetään tiistaina 29.4. klo. 13.00-14.30 eduskunnan Kansalaisinfossa. Valtiovarainministeriön valtiosihteeri Sari Raassina pitää tilaisuudessa kommenttipuheenvuoron. Julkistamistilaisuuden yhteydessä järjestetään myös eurovaalipaneeli klo. 14.30-15.30, jossa ehdokkaat keskustelevat nuorten vaikuttamismahdollisuuksista Euroopan unionissa. Panelisteina tilaisuudessa toimivat Anneli Jäätteenmäki, Heikki Patomäki, Tarja Cronberg, Sauli Ahvenjärvi, Nasima Razmyar, Outi Alanko-Kahiluoto ja Anne Karjalainen. 
 
Tervetuloa mukaan! Tilaisuus on maksuton. Ilmoittautumaan pääset 
täältä.

Earlier Event: February 8
Piirineuvoston kokous
Later Event: September 27
Asiakirjalämpiö