Back to All Events

Asiakirjalämpiö


Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto järjestää 27.-28.9. Asiakirjalämpiön Suomenlinnassa Helsingissä. Asiakirjalämpiössä ideoidaan ja valmistellaan yhdessä osallistujien kesken liittokokouksessa käsiteltäviä asiakirjoja. Näitä ovat mm. liiton tavoiteohjelma, sääntömuutosehdotukset ja vuoden 2015 toimintasuunnitelma. 

Mikäli haluat osallistua Asiakirjalämpiöön, ilmoittaudu mukaan osoitteessa toimisto@nuva.fi. Kerro hakemuksessa, miksi juuri sinun tulisi olla mukana käymässä läpi liiton asiakirjoja. Liittohallitus valitsee hakemusten perusteella tilaisuuteen 20 osallistujaa. Asiakirjalämpiö alkaa lauantaina 27.9. klo 10.00 ja päättyy seuraavana päivänä klo 13.00. Osallistujat yöpyvät Suomenlinnan hostellissa. Osallistuminen tilaisuuteen maksaa 60 euroa (sis. majoituksen ja kaikki ruokailut). Osallistujia valittaessa otetaan huomioon alueellinen tasa-arvo. 

Viimeinen päivä ilmoittautua mukaan on perjantaina 12.9.2014. 

Later Event: October 3
Aktiivipäivät HC