Back to All Events

Edustajisto

 

Suomen Nuorisovaltuustojen Edustajisto kokoontuu 30.10.2015 Suomen Turkuun. Edustajiston kokoukseen jokainen Suomen kunta voi lähettää yhden edustajan. Jos teillä on kunnassanne valittu edustaja, voi hän osallistua tapaamiseen automaattisesti. Mikäli teillä ei ole edustajaa, voitte lähettää nuorisovaltuustostanne valitsemanne henkilön. 

Mitä: Edustajiston kokous
Milloin: 30.10.2015 klo 12-16 Missä: Vimma-sali, Aurakatu 16, 20100 Turku

Tilaisuuden avaa kansanedustaja Ilkka Kanerva. Tapaamisessa käydään läpi uuden kuntalain tuomia vaikutuksia. Lisäksi keskustellaan uudesta nuorisolaista. Tilaisuus on maksuton, mutta matkakulut ovat omakustanteiset. Tapaamisessa on tarjolla kahvitarjoilu.

Ilmoittautumisia toivotaan 23.10.2015 mennessä oheisen linkin kautta: http://bit.ly/1O351m0

Earlier Event: October 3
Aktiivipäivät HC
Later Event: November 20
Liittokokous XVII