Back to All Events

Liiton avoin tulevaisuustyöpaja

  • Helsingin kaupungin nuorisoasiainkeskus 9 Hietaniemenkatu 00100 Finland (map)

Mikä on liiton nimi tulevaisuudessa? Kuka äänivaltaa käyttää liittokokouksissa? Millä tavalla Edustajisto vaikuttaa valtakunnan politiikkaan? Kuka määrää kaapin paikan?

Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto - Nuva ry. järjestää avoimen jäsenkuulemistilaisuudentorstaina 9.4.2015 klo 13-14.30 Helsingin kaupungin nuorisoasiainkeskuksessa(Hietaniemenkatu 9 B, 2.kerros: kokoushuone Lautakunta). 

Nyt sinulla on mahdollisuus päästä linjaamaan, miltä liiton tulevaisuus näyttää. Liiton nimi, äänivallan jakautuminen ja Edustajiston asema herättävät tunteita. Liittokokouksessa ei enää tarvitse itkeä, sillä vaikuttaa voi jo nyt. Käynnissä oleva sääntömuutosprosessi saatetaan liittokokouksen käsiteltäväksi syksyllä 2015. Paras sääntöuudistus saadaan aikaan jäsenkuulemistilaisuuksissa.

Pyydämme tilaisuuden tarjoiluja varten ennakkoilmoittautumisia. Ennakkoilmoittautumisen voit tehdä täältä.

Earlier Event: April 9
#JosMulOisValtaa -vaalipaneeli
Later Event: June 13
KV-kesäpäivät