Back to All Events

#JosMulOisValtaa -vaalipaneeli

Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto - Nuva ry:n Ääni=Valtaa -eduskuntavaalikampanja huipentuu 9.4.2015 eduskunnan Kansalaisinfossa (Arkadiankatu 3) klo 10-12 järjestettävään vaalipaneeliin, jossa kampanjan aikana esitellyt nuoret ehdokkaat kokoontuvat keskustelemaan. Paneelia moderoi kansanedustaja Leena Harkimo. Tilaisuudessa puhujana on myös Nuva ry:n puheenjohtaja Santeri Lohi. 

Tule siis kuuntelemaan mitä Teppo Säkkinen, Remo Ronkainen, Benjamin Ellenberg, Matti Parpala, Nasima Razmyar, Suvi Karhu, Sini Savolainen ja Ozan Yanar tekisivät, jos heillä olisi valta päättää Suomen asioista?

Tilaisuudessa on kahvitarjoilu. Vaalipaneelin virallisena hashtagina toimii #JosMulOisValtaa.

Ilmoittautumaan pääset täältä

Earlier Event: March 27
Aktiivipäivät ABC
Later Event: April 9
Liiton avoin tulevaisuustyöpaja