Back to All Events

OHJAAJAT mahdollistamassa vaikuttavampia nuorisovaltuustoja - nyt ja tulevaisuudessa


  • Allianssi-talo 1 Asemapäällikönkatu Helsinki, 00520 Finland (map)

Ohjaajilla on korvaamaton rooli nuorisovaltuustotoiminnan mahdollistamisessa. Uuden kuntalain 26 § nuorisovaltuustot myötä nuorisovaltuustojen perustamisen lisäksi kuntien tulee taata niille toimintaedellytykset eli muun muassa riittävät ohjausresurssit sekä mahdollisuus vaikuttaa laajasti kunnan eri toimialojen asioiden valmisteluun, suunnitteluun, päätöksentekoon ja seurantaan.

Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto ry. kutsuu nuorisovaltuustojen nykyisiä ja tulevia ohjaajia kouluttautumaan marraskuussa Helsinkiin.  uuden kuntalain tuomista muutoksista nuorisovaltuustokenttään sekä jakamaan hyviä vaikuttamisen arjen käytäntöjä.

Koulutus alkaa tiistain 8.11.2016 Kuntaliiton kanssa järjestettävällä seminaarilla ja ohjaajien illallisella sekä jatkuu keskiiviikkona 9.11.2016 ohjaajien omalla koulutuksella.

Varaa päivä jo kalenteriisi, nyt on ainutlaatuinen mahdollisuus kehittää perustietoa tai oppia uusia eväitä ohjaajana toimimisesta sekä visioida eri kuntatoimijoiden kanssa yhdessä nuorten osallistumisen ja vaikuttamisen kehittämistä!

Ilmoittautuminen alkaa ja ohjelma julkaistaan syyskuussa.

Lisätietoa tapahtumasta täällä

 

Earlier Event: October 7
Aktiivipäivät HC