Back to All Events

Tulevaisuustyöpaja 3.4.2016

Mitkä ovat Nuva ry:n tärkeimmät tehtävät vuoteen 2021 saakka? Mikä arvopohja ohjaa kaikkia liiton valintoja? Millaista muutosta liitto haluaa saada aikaiseksi ja miten siihen päästään?

Nuva-toiminta sekä liitto ovat kehittyneet ja kasvaneet merkittävästi viime vuosina. Nuorisovaltuustojen kirjaaminen osaksi kuntalakia vaikuttaa paikalliseen toimintaan ja muuttaa myös liiton tavoitteita niin edunvalvojana kuin palvelujärjestönä. Nyt on aika osallistua liiton tulevaisuuden suunnan, strategian päivittämiseen!

Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto ry. järjestää avoimen tulevaisuustyöpajan sunnuntaina 3.4.2016 klo 12-15 Helsingin kaupungin nuorisoasiainkeskuksessa (Hietaniemenkatu 9 B, 2.kerros: kokoushuone Lautakunta). Ensimmäinen työpaja järjestettiin Aktiivipäivät ABC:n yhteydessä Hyvinkäällä 20.3. ja tämä työpaja pureutuu etenkin siinä esille nousseisiin kysymyksiin.

Tilaisuus on avoin kaikille nuorisovaltuustotoimijoille. Toivomme kuitenkin, että ilmoittaisit tulostasi etukäteen osoitteeseen toimisto@nuva.fi, jotta osaamme varautua pieniin tarjoiluihin.

 

Lisätietoja:                    

Kimi Uosukainen

Puheenjohtaja

+358 44 777 0561

kimi.uosukainen@nuva.fi

                 

Verna Castrén

Pääsihteeri

+358 44 331 1194

verna.castren@nuva.fi

                

 

Earlier Event: November 20
Liittokokous XVII
Later Event: June 11
Kv-kesäpäivät