Back to All Events

Asiakirjalämpiö

Miten liiton strategiaa toimeenpannaan ensi vuonna? Mitä poliittisia kantoja liitolla on? Millaista toimintaa liitto järjestää ja miksi? Muun muassa näihin kysymyksiin paneudutaan Nuva ry:n Asiakirjalämpiössä lauantaina 19.8.2017. Asiakirjalämpiössä liiton jäsenet pääsevät vaikuttamaan ensi vuoden asiakirjojen sisältöön. Tule ohjaamaan liittohallitusta esittämään maailman parasta toimintasuunnitelmaa, talousarviota ja tavoiteohjelmaa liittokokoukselle 2017.

Asiakirjalämpiössä pääset muiden aktiivien ja liittohallituksen kanssa miettimään yhdessä, miten Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto olisi entistäkin vaikuttavampi toimija. Asiakirjalämpiön tulosten pohjalta liittohallitus tekee esityksensä vuoden 2018 toiminnasta liittokokoukselle.

Mitä: Asiakirjalämpiö

Missä: Suomen Partiolaisten Partioasema (Töölönkatu 55, Helsinki)

Milloin: Lauantaina 19.8.2017, klo 10-18

Hinta: Materiaalimaksu 10 €*.  Matkat ja lounas ovat omakustanteisia, osallistujille on kahvitarjoilu

Earlier Event: August 19
Piirineuvosto
Later Event: August 20
Kouluttajakoulutus