Back to All Events

Aktiivipäivät ABC+HC


Vuonna 2018 järjestämme syksyn  Aktiivipäivät ABC ja HC  -koulutukset Hämeenlinnassa teemanalla: Vaalit - vaikuta, ajattele, argumentoi, lähde ehdolle, innostu, toimi!

Aktiivipäivät ABC -koulutus on suunnattu uusille sekä ensimmäistä kertaa liiton koulutuksiin osallistuville nuorisovaltuutetuille. Viikonlopun mittaisessa tapahtumassa käydään läpi nuorisovaltuustotoiminnan keskeiset kulmakivet, opitaan vaikuttamistyön perusteet, kuullaan hyviä nuva-käytäntöjä eri puolilta Suomea sekä pidetään hauskaa uusien kavereiden kanssa.

Aktiivipäivät HC on valtakunnallinen koulutustapahtuma, joka on suunnattu jo hieman pidemmän aikaa nuorisovaltuustotoiminnassa vaikuttaneille jäsenillemme. Viikonlopun mittainen Aktiivipäivät HC kokoaa kerran vuodessa yhteen nuorisovaltuutettuja ympäri Suomen keskustelemaan ja kouluttautumaan! 

Ilmoittautuminen päättyy 10.9. Lue lisää alla olevista linkeistä:

Later Event: November 23
Liittokokous