Back to All Events

Maakunnallisten nuorisovaltuustojen verkostotapaaminen

Tervetuloa 6.10.2018 Maakunnallisten nuorisovaltuustojen verkostotapaamiseen!

Ankkurit ylös ja nuotat veteen, tule maakunnallisten nuorisovaltuustojen verkostotapaamiseen! Helsingin Allianssi-talolla pääset tutustumaan muiden maakuntien nuorisovaltuutettuihin, kuulemaan teemapuheenvuoroja ja keksimään uusia tapoja tehdä manustasi vaikuttavamman.

Tapahtuma on suunnattu ensisijaisesti maakunnallisten nuorisovaltuustojen tai vastaavien toimielinten jäsenille ja varajäsenille. Nuva ry:n Manu-hankkeen tukemat maakunnalliset nuorisovaltuustot toimivat tällä hetkellä Kanta-Hämeen, Pohjois-Karjalan ja Uudenmaan maakunnissa. Muidenkin maakuntanuvien tai vastaavien toimielinten jäsenet ovat tervetulleita verkostotapaamiseen.

Aika: Lauantaina 6.10.2018 kello 10.00-16.00
Paikka: Allianssi-talo, Allianssi-sali (Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki)