Back to All Events

Ylimääräinen liittokokous

Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto ry:n liittohallitus päätti 1.7.2018 pidetyssä ylimääräisessä kokouksessaan järjestää ylimääräisen liittokokouksen. Päätös syntyi enemmistön kannatuksella Liittohallituksen toiminnan kehittäminen -kohdassa, jossa käytiin läpi liittohallituksen alkuvuoden toimintaa.

Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto ry:n ylimääräinen liittokokous järjestetään 8.9.2018 kello 11.00 alkaen (ilmoittautuminen kello 9.00 alkaen) Helsingissä, Temppelissä (Uudenmaankatu 40, 00121 Helsinki). 

Toivomme ennakkoilmoittautumisia ylimääräiseen liittokokoukseen 25.8.2018 mennessä. Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista paikan päällä liittokokouspäivänä 8.9.2018 kello 9.00 alkaen.

Ylimääräisessä liittokokouksessa ei ole osallistumis- tai materiaalimaksua. Osallistujat huolehtivat matkakuluistaan ja ruokailuistaan itse.

Later Event: September 15
Asiakirjalämpiö