Back to All Events

Ylimääräinen liittokokous

Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto ry:n liittohallitus päätti 1.7.2018 pidetyssä ylimääräisessä kokouksessaan järjestää ylimääräisen liittokokouksen. Päätös syntyi enemmistön kannatuksella Liittohallituksen toiminnan kehittäminen -kohdassa, jossa käytiin läpi liittohallituksen alkuvuoden toimintaa.

Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto ry:n ylimääräinen liittokokous järjestetään 8.9.2018 kello 11.00 alkaen (ilmoittautuminen kello 9.00 alkaen) Helsingissä, Temppelissä (Uudenmaankatu 40, 00121 Helsinki). 

Toivomme ennakkoilmoittautumisia ylimääräiseen liittokokoukseen 25.8.2018 mennessä. Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista paikan päällä liittokokouspäivänä 8.9.2018 kello 9.00 alkaen.

Liiton sääntöjen mukaan “liittokokouksessa on äänioikeus jokaisella henkilöjäsenellä, jonka kyseisen kalenterivuoden jäsenmaksu on maksettu viimeistään 14 vuorokautta ennen kokousta. Äänioikeus liittokokouksessa kuuluu myös jokaiselle alle viisitoista (15) -vuotiaalle liiton henkilöjäsenelle.”
Jäsenmaksun tulee siis olla maksettuna 25.8.2018 kello 11.00 mennessä.

Ylimääräisessä liittokokouksessa ei ole osallistumis- tai materiaalimaksua. Osallistujat huolehtivat matkakuluistaan ja ruokailuistaan itse.