Back to All Events

Aktiivipäivät ABC + HC


Vuonna 2019 syksyn  Aktiivipäivät ABC ja HC  -koulutukset järjestetään Kouvolassa. Tapahtuman teema rakentuu turvallisuuspolitiikan ja muiden turvallisuuskysymysten ympärille.

Aktiivipäivät ABC -koulutus on suunnattu uusille sekä ensimmäistä kertaa liiton koulutuksiin osallistuville nuorisovaltuutetuille. Viikonlopun mittaisessa tapahtumassa käydään läpi nuorisovaltuustotoiminnan keskeiset kulmakivet, opitaan vaikuttamistyön perusteet, kuullaan hyviä nuva-käytäntöjä eri puolilta Suomea sekä pidetään hauskaa uusien kavereiden kanssa.

Aktiivipäivät HC on suunnattu jo hieman pidemmän aikaa nuorisovaltuustotoiminnassa vaikuttaneille jäsenillemme. Koulutuksessa pääset syventämään ABC-koulutuksessa sekä nuorisvaltuustotoiminnassa kartuttamaasi osaamista.

Koulutusten lisäksi luvassa on mahtavia puhujia sekä rentoa yhdessäoloa #nuvaperheen kesken!

Earlier Event: September 13
Aktiivipäivät PRO osa 2