Back to All Events

Piiritoimijakoulutus 2018


Hei, sinä aloittava tai kokeneempikin piirihallituslainen: Tervetuloa messiin piiritoimijoiden yhteiseen koulutusviikonloppuun! Piiritoimijakoulutus järjestetään Helsingissä 3.-4.2.2018 ja se tarjoaa tukea piiritoiminnan eri tehtäviin, käytännön toiminnan pyörittämiseen ja piirin oman vuoden suunnitteluun. Lisäksi pääset verkostoitumaan ja pitämään hauskaa muiden piirien kollegojen kanssa. Ilmoittaudu mukaan 17.1.2018 mennessä!

Koulutus alkaa lauantaina 3.2. klo 11 lounaalla ja päättyy sunnuntaina 4.2. viimeistään klo 15. Piirineuvosto kokoustaa perjantaina klo 17 alkaen ja kouluttautuu lauantaiaamuna klo 9-11. Tapahtumapaikka sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa. Viikonlopun tarkempi ohjelma päivitetään tälle sivulle mahdollisimman pian sen varmistuttua.

Koulutuksen hinta on Nuva ry:n jäsenille 75 euroa*. Hintaan kuuluu majoitus, ruokailut ja kohtuulliset matkakulut. Matkakulut korvataan osallistujille koulutuksen jälkeen matkalaskua vastaan. Tarkemmat tiedot koulutuksessa ja matkustusohjesäännössä.

Majoitus järjestetään hotellissa Helsingin keskustassa molempien päivien ohjelmaan osallistuville. Piirineuvoston ja liittohallituksen jäsenet voivat halutessaan majoittua myös perjantain ja lauantain välisen yön. Ilmoitathan lomaketta täyttäessä, jos tarvitset liiton järjestämän majoituksen.

Mitä: Piiritoimijakoulutus

Missä: Helsinki, Kamppi (paikat tarkentuvat)

Milloin: La 3.2. - su 4.2.2018

Hinta: 75 € / osallistuja. Hinta sisältää majoituksen, ruokailut lauantain illallista lukuunottamatta sekä kohtuulliset matkakulut.


Ilmoittautuminen päättyy 17.1. Lisätietoja koulutuksesta antaa osallisuusasiantuntija Riina Lumme, riina.lumme@nuva.fi, 044 705 7777 (lomalla 8.1. asti). Osallistumisen peruuttaminen onnistuu ennen ilmoittautumisajan päättymistä (17.1. klo 23.59) sähköpostilla. Tämän jälkeen ilmoittautuminen on sitova, ja maksun peruuttaminen onnistuu ainoastaan lääkärin todistuksella.

*Osallistumismaksusta on mahdollista hakea maksuhelpotusta erityisestä syystä. Hakemus tulee toimittaa osoitteeseen riina.lumme@nuva.fi ennen tapahtuman ilmoittautumisajan umpeutumista. Hakemuksen tiedot ovat luottamuksellisia.

Earlier Event: November 24
Liittokokous
Later Event: March 16
Aktiivipäivät ABC&HC