Tiedote liittohallituksen kokouksesta 6/2019

Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto ry:n liittohallitus piti kuudennen kokouksensa 8.6.2019 Tampereella. Kokouksessa muun muassa hyväksyttiin koulutusten projektisuunnitelmat, käytiin läpi liiton brändityön ja viestintäsuunnitelman etenemistä, tehtiin toimintasuunnitelman toteutumisesta puoliväliarviointi sekä hyväksyttiin palvelujen kehittämisessä ja markkinoinnissa käytettävät mallijäsenpolut.

Lue lisää...

#parastanuvassa-kampanja starttaa

Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto starttaa uuden #parastanuvassa-kampanjan. Kampanjan osana tulemme muun muassa jakamaan verkkosivuillamme vaikuttajatarinoita entisiltä nuorisovaltuutetuilta, jotka kertovat omista nuorisovaltuustokokemuksistaan.

Kampanjaan kuuluu myös kilpailu, jossa kysymme entisiltä ja nykyisiltä nuorisovaltuutetuilta: Mikä on parasta nuorisovaltuustotoiminnassa?

Lue lisää...

Huipputapaaminen 2019 järjestetään perjantaina 7.6. Tampereella!

Nyt neljättä kertaa järjestettävä Huipputapaaminen eli “Huippis” kokoaa yhteen Suomen nuorisovaltuustojen edustajia käymään keskustelua merkittävistä poliittisista kysymyksistä. Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto ry:n, Tampereen kaupungin ja Osallisuuden osaamiskeskuksen kanssa. Tänä vuonna tapahtuman teemana on osallisuus.

Lue lisää...

Tiedotteet liittohallituksen kokouksista 3/2019 ja 4/2019

Liittohallituksen kokous 3/2019 pidettiin Aktiivipäivät-koulutustapahtuman yhteydessä avoimena kokouksena. Kokouksessa esiteltiin toimintasuunnitelman kärkihankkeiden edistyminen, kuultiin kuulemiset liiton hankkeista ja kampanjoista, käytiin läpi vuoden 2018 toimintakertomusta sekä tuotiin esiin jäseneltä saatu aloite. Avoimen kokouksen jälkeen liittohallitus piti erillisen kokouksen (4/2019), jossa se käsitteli muun muassa talous-, hallinto- ja henkilöstöasioita, sekä päätti Aktiivipäivät PRO:n budjetista ja ilmoittautumisen avaamisesta.

Lue lisää...

Vastaus Turun Sanomien artikkeliin Aktiivipäivien käytänteistä

Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto ry. järjestää 15.-17.3. Turussa Aktiivipäivät, joka on kaksi kertaa vuodessa pidettävä valtakunnallinen koulutustapahtuma. Tapahtumasta lähetettiin tiistaina 12.3. Turun alueen toimittajille tiedote ja kutsu tulla tekemään juttua tapahtumasta paikan päälle. Paikalle tulevia toimittajia pyydettiin kutsussa ilmoittamaan tulostaan etukäteen järjestäjille. Tässä yhteydessä ilmoitettiin, että turvallisuussyistä tarkat osoitetiedot ilmoitetaan vain tapahtumaan ilmoittautuneille.

Turun Sanomat julkaisi keskiviikkona 13.3. “Hyvä kysymys”-palstalla jutun “Miksi Nuva ry:n kokouspaikka on salainen?”, joka käsittelee käytäntöämme olla ilmoittamatta tapahtuman tarkkoja osoitetietoja muille kuin tapahtumaan ilmoittautuneille. Se, ettei valtakunnallisten suurten tapahtumien paikkatietoja ilmoiteta julkisesti, on Nuva ry:n vakiintunut käytäntö, joka on ollut käytössä vuosia.

Käytäntö ei perustu siihen, että tapahtumaan kohdistuisi erityistä turvallisuutta vaativaa uhkaa, tai että vastaavissa tapahtumissa olisi ollut turvallisuusuhkia, vaan liittyy turvallisen ilmapiirin luomiseen. Nuva ry. haluaa myös huomauttaa, että tapahtumapaikka on ei-julkinen eikä salainen, kuten jutussa kirjoitetaan.

Avaa koko tiedote klikkaamalla otsikkoa.

Lue lisää...