Vaikute.net hakee tulevaisuuden tähtireporttereita!

Onko tiedonjanosi sammumaton? Oletko uutisvihikoira tai tarinankertoja? Onko sinulla salapoliisin kyvyt kaivaa esiin kiinnostavat ihmiset ja ilmiöt?

Jos kynäsi säilä on miekkaakin terävämpi, tykkäät katsella maailmaa kameran linssin läpi tai olet muuten vain kiinnostunut toimittamisesta, olet etsimämme henkilö!

Haluamme sinut Vaikute.net-verkkojulkaisun toimittajakuntaan tekemään puhuttelevaa, mielenkiintoista, nuorten näköistä ja nimensä mukaisesti vaikuttavaa julkaisua! Etsimme kirjoittavia toimittajia, valokuvaajia ja kaikkea siltä väliltä koko valtakunnan alueelta. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta sisällöntuottamisesta, sen sijaan arvostamme hyvää asennetta ja intoa oppia. Tarjoamme sinulle loistavan tilaisuuden kehittyä median moniosaajaksi tekemällä itsesi näköistä julkaisua. Maksamme julkaistuista jutuista ja kuvista pienen palkkion.

Hae Vaikute.net:in toimittajakuntaan 31.10. mennessä lähettämällä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen paula.toivanen@nuva.fi. Kerro minkälainen tyyppi olet ja miksi haluat mukaan. Kerro lisäksi mikä olisi ensimmäinen juttu, jonka haluaisit toteuttaa - vain taivas on rajana!

Lisätietoja:

Tiedottaja Paula Toivanen
paula.toivanen@nuva.fi
www.nuva.fi
www.vaikute.net