Nuoret vaikuttajat kouluttautuvat Turussa 27.-29.3.2015

Tänä viikonloppuna Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto – Nuva ry:n koulutustapahtuma Aktiivipäivät ABC  kokoaa lähes 160 nuorta vaikuttajaa Turkuun. Turun Lyseon koululla 27.-29.4. järjestettävä tapahtuma kerää kerää nuoria vaikuttajia ympäri Suomea kouluttautumaan, verkostoitumaan sekä opettelemaan yhteiskunnallisen vaikuttamisen saloja.

Aktiivipäivät ABC -koulutusviikonloppu on järjestetty jo useana vuonna peräkkäin ja aktiiviset nuoret ovat kokeneet tapahtuman hyödylliseksi omaa vaikuttamisuraansa ajatellen. Tämän vuoden tapahtuma on järjestyksessään kymmenes, ja se tarjoaa osallistujilleen koulutusta muun muassa eduskuntavaaleista, tapahtumien järjestämisestä, esiintymisestä sekä viestinnästä. Nuva ry:n omien kouluttajien lisäksi tapahtumassa nuoria opastavat Ehyt ry:n Mikko Vainio sekä Koordinaatin Merja-Maaria Oinas. Puhujina tilaisuudessa ovat kansanedustajat Ville Niinistö ja Eeva-Johanna Eloranta.

”Nuorille vaikuttajille myös vertaistuki on tärkeää. On hienoa, että vaikuttajat eri puolilta kohtaavat toisensa ja voivat vaihtaa ajatuksia ja ideoita. Tällä tavalla innostamme myös nuoria mukaan toimintaan”, summaa liiton puheenjohtaja Santeri Lohi.

Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto - Nuva ry. on nuorten osallisuuden asiantuntija. Vuonna 1998 perustettu järjestö toimii Suomen nuorisovaltuustojen ja muiden vastaavien nuorten vaikuttajaryhmien koulutus- tiedotus-, edunvalvonta- ja yhteistyöjärjestönä. Liitto edistää nuorisovaltuustojen asemaa ja parantaa nuorten mahdollisuuksia osallistua ja vaikuttaa.

Tarkan ohjelman löydät verkkosivuiltamme: http://www.nuva.fi/aktiivipaivat-abc/

Lisätietoja:

Santeri Lohi                              
puheenjohtaja
+358 44 777 0561
santeri.lohi@nuva.fi                 

Hanna Koskenkangas
järjestösihteeri
 +358 44 770 0150

hanna.koskenkangas@nuva.fi