Uusia osallisuuspioneereja Suomen Nuorisovaltuustojen Liitolle!

Anne Soinsaari Nuva ry:n uudeksi järjestösihteeriksi

Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto – Nuva ry:n liittohallitus on valinnut uudeksi järjestösihteerikseen yhteiskuntatieteiden ylioppilas Anne Soinsaaren, joka aloitti tehtävässään 6.8.2015. Liiton järjestösihteerinä työskennellyt Hanna Koskenkangas siirtyy uusiin tehtäviin Dreams-hankkeen projektipäälliköksi Suomen lasten ja nuorten säätiöön. 

Soinsaari opiskelee Tampereen yliopistossa yhteiskuntatieteitä pääaineenaan sosiologia. Hänellä on takanaan lähes kymmenen vuoden kokemus vaikuttamisen maailmasta. Innostus maailman muuttamiseen syttyi aikanaan Kajaanin nuorisovaltuustossa. "Olen itse saanut nähdä, kuinka paljon nuoret saavat aikaan, kun heidän toiminnalleen luodaan mahdollisuudet ja heidän näkemyksensä otetaan vakavasti. On upeaa päästä tekemään töitä nuorten osallisuuden eteen!” Soinsaari iloitsee.

Uuden työnsä lisäksi Soinsaari on innostunut luottamustoimestaan Tampereen yliopiston hallituksen jäsenenä, keikoilla käymisestä sekä Yle Areenan tarjonnasta.

”On mahtavaa saada joukkoomme rautainen järjestöalan asiantuntija, joka pääsee kehittämään liiton järjestöpuolen palveluita", puheenjohtaja Santeri Lohi kertoo.

Anna Hurmeranta Nuva ry:n uusi osallisuusasiantuntija

Liittohallitus on valinnut liiton historian ensimmäiseksi osallisuusasiantuntijaksi valtiotieteiden maisteri Anna Hurmerannan, joka aloitti tehtävässään 6.8.2015. Osallisuusasiantuntija tulee vastaamaan liiton 26 § Nuorisovaltuusto: perusta, vakiinnuta, vahvista –hankkeen toteutuksesta ja koordinoinnista.

Hurmeranta on valmistunut Helsingin yliopistosta valtiotieteiden maisteriksi pääaineenaan yhteiskuntapolitiikka. Anna on ehtinyt työskentelemään osallisuuden ja vaikuttamisen parissa niin valtionhallinnossa ja kuntakentällä. Lisäksi hän on ollut mukana uudenlaisen kaupunkikulttuurin parissa toimivassa Yhteismaa ry:ssä. ”Olen erityisen kiinnostunut nuorten mahdollisuuksista vaikuttaa yhdyskuntarakenteeseen ja kaupunkielämään. Uskon, että ne ovat myös tulevaisuudessa entistä tärkeämpi vaikuttamisen osa-alue nuorisovaltuustoille ympäri maan”, innoitsee Hurmeranta.

Vapaa-ajallaan Anna toimii luottamushenkilönä pääkaupunkiseudun partiolaisten aikuistoimikunnan puheenjohtajana, pyöräilee nautiskellen ja viihtyy keittiössä ruoanlaiton parissa.  

“Annalla on vankkaa kunta- ja valtiohallinnon kokemusta ja hänellä on erinomaiset valmiudet toteuttaa liiton historian merkittävin kehittämishanke", summaa puheenjohtaja Lohi.

Lisätietoja:

Anne Soinsaari
järjestösihteeri
+358 44 770 0150

anne.soinsaari@nuva.fi

Anna Hurmeranta
osallisuusasiantuntija
+358 44 705 7777

anna.hurmeranta@nuva.fi

Santeri Lohi
puheenjohtaja
+358 44 777 0561
santeri.lohi@nuva.fi