Riina Lumme Nuva ry:n osallisuusasiantuntijaksi

Riina Lumme aloittaa Suomen Nuorisovaltuustojen Liiton osallisuusasiantuntijana 15.12.2017. Osallisuusasiantuntija tukee liiton valtakunnallista edunvalvontaa, vastaa tuesta paikallisille nuorisovaltuustoille, tukee liiton 70 piiritoimijaa työssään, kehittää liiton tutkimustoimintaa ja koordinoi Perusta, vakiinnuta, vahvista -koulutuksia.

“Hyppääminen opiskelijapolitiikasta nuorisotoiminnan puolelle tuntuu innostavalta, sillä pääsen varmasti oppimaan paljon uutta. Nuorten osallistumismahdollisuudet ja tutkimukseen perustuva vaikuttaminen ovat lähellä sydäntäni - mahtavaa saada mahdollisuus edistää niitä työn puitteissa!” Lumme intoilee.

25-vuotias Lumme on turkulainen kaupunginvaltuutettu, valtiotieteen opiskelija ja pitkän linjan opiskelijavaikuttaja. Kuluneen vuoden hän on työskennellyt Suomen ylioppilaskuntien liiton puheenjohtajana. Aiemmin hän on toiminut myös muun muassa Turun kaupungin keskustavisiotyöryhmän jäsenenä sekä Turun yliopiston ylioppilaskunnan hallituksen puheenjohtajana.

“Riina tuo mahtavaa lisää liiton edunvalvontatyöhön sekä paikallisten toimijoidemme tukemiseen. On hienoa saada osaava visionääri osaksi kasvavaa ja kehittyvää liittoamme. Tervetuloa mukaan nuvaperheeseen, Riina!” liiton puheenjohtaja Kimi Uosukainen iloitsee.

Lisätietoja:

Kimi Uosukainen, puheenjohtaja, +358 44 777 0561, kimi.uosukainen(at)nuva.fi
Riina Lumme, osallisuusasiantuntija, +358 44 705 7777,  riina.lumme(at)nuva.fi

Riina Lumme