Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto ry:n ylimääräinen liittokokous järjestetään 8.9.2018 Helsingissä

Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto ry:n ylimääräinen liittokokous järjestetään Helsingissä, Temppelissä (Uudenmaankatu 40, 00121 Helsinki) 8.9.2018 kello 11.00 alkaen.

Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto ry:n liittohallitus päätti 1.7.2018 pidetyssä ylimääräisessä kokouksessaan järjestää ylimääräisen liittokokouksen. Päätös syntyi enemmistön kannatuksella Liittohallituksen toiminnan kehittäminen -kohdassa, jossa käytiin läpi liittohallituksen alkuvuoden toimintaa.

Päätöksen taustalla ovat liittohallituksen sisäiset näkemyserot siitä, miten liittohallitus toimii, ja miten toimintasuunnitelmaa toteutetaan ja liittokokouksen päätöksiä toimeenpannaan. Päätöksen taustalla ei ole epäilyjä väärinkäytöksistä tai lain rikkomuksista.

8.9.2018 järjestettävässä ylimääräisessä liittokokouksessa käsitellään seuraavat liittohallituksen päättämät asiat:

  • käsitellään esitys epäluottamuslauseesta puheenjohtajalle ja
  • käydään tarvittaessa puheenjohtajavaali sekä
  • tarvittaessa täydennetään varapuheenjohtajistoa ja liittohallitusta.

Varapuheenjohtajistoa ja liittohallitusta täydennetään tarvittaessa esimerkiksi liittohallituksen jäsenen tullessa valituksi puheenjohtajaksi, tai muussa vastaavassa tilanteessa.

Sääntöjen 9 § 2 -kohdan mukaisesti kokouksessa voidaan käsitellä myös liittohallituksen esittämät asiat, jotka kokous päättää ottaa käsiteltäviksi, mikäli asiaa ei tarvitse mainita kokouskutsussa.

Kokouskutsu on lähetetty 26.7. Ilmoittautumisohjeet ja lisätiedot löytyvät kokouskutsusta, ja lisäksi ne on julkaistu liiton internetsivuilla.

Lisätiedot puhelimitse ja sähköpostitse:
vs. pääsihteeri Otto Pasma
+358 44 331 1194
otto.pasma(at)nuva.fi

Lue lisää:
Kokouskutsu  / Möteskallelse
Ilmoittautumisohjeet ja lisätiedot
4.7.2018 julkaistu täydentävä tiedote liittohallituksen päätöksestä

 

tiedote_kuva_nettisivuille.png