OTA YHTEYTTÄ

Jos sinulla on kysyttävää, kommentteja tai muuta asiaa, ota meihin yhteyttä sähköpostitse tai alla olevan viestipainikkeen kautta. Voit myös tulla moikkaamaan meitä toimistollemme, jossa palvelemme sinua arkipäivisin klo 10–16.

toimisto(at)nuva.fi

Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto ry.

TOIMISTO

Punavuorenkatu 2Aa                                       
00120 Helsinki

Toimisto löytyy Punavuoresta Fredrikintorilta. Oven yläpuolella lukee isolla "teologinen seminaari", ja summerissa lukee Nuva ry. Oven jälkeen vasemmalla on erillinen rappukäytävä, jonka 2.kerroksesta löytyy liiton toimisto. Tervetuloa kylään!

 

LASKUTUSOSOITE

Paperilaskut: PL 71902, 00021 LASKUTUS

Verkkolaskut: 003717722536

Operaattorin välittäjätunnus: E204503.

 
 

PUHEENJOHTAJA

Sami Salminen

sami_salminen.jpg

Puheenjohtaja on liiton ykköstyyppi. Puheenjohtaja johtaa liittohallitusta ja liiton valtakunnallista edunvalvontaa. Puheenjohtajan hihasta voi nykäistä liittyen hallituksen toimintaan,  valtakunnalliseen edunvalvontaan, yhteistyökuvioihin ja media-asioihin.

sami.salminen(at)nuva.fi

tai +358 44 777 0561

VS. PÄÄSIHTEERI

Otto Pasma

otto 1 rajattu skaalattu.jpg

Pääsihteeri on toimiston esihenkilö. Hän johtaa toimistoa, vastaa liiton talousasioista, pyörittää hallintoa ja hoitaa puheenjohtajan kanssa valtakunnallisia edunvalvontakysymyksiä. Pääsihteerille kannattaa huikata, mikäli tarvitsee jeesiä piirien talous- ja hallintokysymyksissä tai jos ei tiedä keneen muuhun olla yhteydessä.

otto.pasma(at)nuva.fi

+358 44 3311194

(31.3.2019 asti)

 

VIESTINTÄASIANTUNTIJA

Noora Liuhonen

noora_liuhonen.jpg

Viestintäasiantuntija on toimiston some- ja grafiikkavelho. Hän palvelee  nuorisovaltuustojen aktiiveja ja toimiston työntekijöitä kehittämällä ja toteuttamalla liiton sisäistä ja ulkoista viestintää, tukemalla liittoa edunvalvontaviestinnässä sekä sparraamalla muita viestintäasioissa.

noora.liuhonen(at)nuva.fi

+358 50 355 1214

JÄRJESTÖKOORDINAATTORI

Siiri Mertakorpi

siiri_mertakorpi.jpg

Järjestökoordinaattori on toimiston koulutusmestari. Hän vastaa liiton koulutustapahtumista, kuten valtakunnallisista Aktiivipäivistä, paikallisista koulutuksista ja ohjaajakoulutuksista sekä jäsenpalveluiden kehittämisestä. Järjestökoordinaattori jeesaa, jos sinulla herää kysymyksiä liittyen liiton koulutuksiin tai tapahtumiin.

siiri.mertakorpi(at)nuva.fi

 +358 44 770 0150

 

TALOUSSIHTEERI (KORKEAKOULUHARJOITTELIJA)

Aaro Ali-Hokka

aaro.jpg

Taloussihteerin pääasiallisena tehtävänä on vastata liiton piirijärjestöjen kirjanpitojen ja tilinpäätösten laadinnasta. Hän palvelee nuorisovaltuustojen aktiiveja ja työntekijöitä hoitamalla liiton taloushallintoa ja toimiston avustavia tehtäviä.

aaro.ali-hokka(at)nuva.fi

+358 40 733 0851

 

Maakunnallisten nuorisovaltuustojen perustamis- ja kehittämishanke

PROJEKTIKOORDINAATTORI

Sohvi Hellsten

sohvi_hellsten_uusi.JPG

MaNu-hankkeen projektikoordinaattori edistää nuorten vaikuttamismahdollisuuksia maakunnallisella tasolla.
Hankkeessa hänen vastuullaan on hankeviestintä.

Ole yhteydessä, jos sinulla on kysyttävää
kuntarajat ylittävästä vaikuttamisesta!

sohvi.hellsten(at)nuva.fi

+358 50 501 8134