OTA YHTEYTTÄ

Jos sinulla on kysyttävää, kommentteja tai muuta asiaa, ota meihin yhteyttä sähköpostitse tai alla olevan viestipainikkeen kautta. Voit myös tulla moikkaamaan meitä toimistollemme, jossa palvelemme sinua arkipäivisin klo 10–16.

toimisto(at)nuva.fi

Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto ry.

TOIMISTO

Punavuorenkatu 2Aa                                       
00120 Helsinki

Toimisto löytyy Punavuoresta Fredrikintorilta. Oven yläpuolella lukee isolla "teologinen seminaari" ja ovi sijaitsee kulmassa ravintola Torin, sähkötarvikeliikkeen ja hiussali Peilin luona. Summerissa lukee Nuva ry. ja Varusmiesliitto. Oven jälkeen vasemmalla on erillinen rappukäytävä, jonka 2.kerroksesta löytyy liiton toimisto. Tervetuloa kylään!

 

LASKUTUSOSOITE

Paperilaskut: PL 71902, 00021 LASKUTUS

Verkkolaskut: 003717722536

Operaattorin välittäjätunnus: 003710948874

 
 

PUHEENJOHTAJA

Kimi Uosukainen

Puheenjohtaja on liiton ykköstyyppi. Puheenjohtaja johtaa liittohallitusta ja liiton valtakunnallista edunvalvontaa. Puheenjohtajan hihasta voi nykäistä liittyen hallituksen toimintaan,  valtakunnalliseen edunvalvontaan, yhteistyökuvioihin ja media-asioihin.

kimi.uosukainen(at)nuva.fi

+358 44 777 0561

VT. PÄÄSIHTEERI

Sanna Larinkoski

Pääsihteeri on toimiston pomo. Hän johtaa toimistoa, vastaa liiton talousasioista, pyörittää hallintoa ja hoitaa puheenjohtajan kanssa valtakunnallisia edunvalvontakysymyksiä. Pääsihteerille kannattaa huikata, mikäli tarvitsee jeesiä piirien talous- ja hallintokysymyksissä tai jos ei tiedä keneen muuhun olla yhteydessä.

sanna.larinkoski(at)nuva.fi

+358 44 331 1194

(Pääsihteeri Verna Castrén vanhempain- ja opintovapaalla 31.5.2018 asti)

 

JÄRJESTÖKOORDINAATTORI

Salla Paavilainen

Järjestökoordinaattori on toimiston koulutusmestari. Hän vastaa liiton koulutustapahtumista, kuten valtakunnallisista Aktiivipäivistä, paikallisista koulutuksista ja ohjaajakoulutuksista. Järjestökoordinaattorijeesaa, mikäli sinulla herää kysymyksiä liiton koulutuksiin liittyen.

salla.paavilainen(at)nuva.fi

+358 44 770 0150

 

 

VIESTINTÄASIANTUNTIJA

Maiju Laitanen

Viestintäasiantuntija palvelee  nuorisovaltuustojen aktiiveja ja toimiston työntekijöitä kehittämällä ja toteuttamalla liiton sisäistä ja ulkoista viestintää, tukemalla liittoa edunvalvontaviestinnässä sekä sparraamalla muita viestintäasioissa. 

maiju.laitanen(at)nuva.fi

+358 50 5018134

TOIMISTOSIHTEERI

Toimistosihteeri on toimiston arjen pelastaja. Hän päivittää jäsenrekisteriä ja hoitaa monia juoksevia asioita. Toimistosihteeri hoitaa homman, mikäli kyse on matkalaskuista, yhteystietosi ovat muuttuneet tai haluat kysyä jotakin liiton jäsenyyteen liittyen.

joni.ojala@nuva.fi

+358 44 777 7050

 
 

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ

Maakunnallisten nuorisovaltuustojen perustamis- ja kehittämishanke

Liitto puskee Suomeen uusia osallisuuskanavia tulevaan maakuntahallintoon. Projektipäällikkö on toimiston sote- ja maakuntauudistuksen asiantuntijatyyppi. Hän vastaa maakunnan edunvalvonta-asioista, hankkeen koordinoinnista, sidosryhmätoiminnasta ja rahoituksesta. Ole yhteydessä projektipäällikköön, mikäli olet kiinnostunut maakunnallisten nuorisovaltuustojen perustamisesta, uusien osallisuusmuotojen piloteista tai maakuntauudistuksen koulutuksista.

Aleksi Koivisto

aleksi.koivisto(at)nuva.fi

 +358 50 4680035

 

PROJEKTISIHTEERI

Maakunnallisten nuorisovaltuustojen perustamis- ja kehittämishanke

Projektisihteeri pitää liiton kärkihankkeen käynnissä ja edistää maakunnallisten nuorisovaltuustojen perustamista sekä kehittämistä käytännön tasolla. Projektisihteerin harteilla on hanketyön sujuvuus arjen tasolla. Lisäksi projektisihteeri hoitaa hankeviestintää ja toteuttaa hankkeen tapahtumia. Lähesty projektisihteeriä, jos sinulla on kysyttävää hankejärjestelyistä kuten tapaamisista, tapahtumista tai viestinnästä.

Ainomaija Rajoo

ainomaija.rajoo(at)nuva.fi

+358 50 355 1214