OTA YHTEYTTÄ

Jos sinulla on kysyttävää, kommentteja tai muuta asiaa, ota meihin yhteyttä sähköpostitse tai alla olevan viestipainikkeen kautta. Voit myös tulla moikkaamaan meitä toimistollemme, jossa palvelemme sinua arkipäivisin kello 10–16.

toimisto(at)nuva.fi

Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto ry.

TOIMISTO

Punavuorenkatu 2Aa                                       
00120 Helsinki

Toimisto löytyy Punavuoresta Fredrikintorilta. Oven yläpuolella lukee isolla "teologinen seminaari", ja summerissa lukee Nuva ry. Oven jälkeen vasemmalla on erillinen rappukäytävä, jonka 2.kerroksesta löytyy liiton toimisto. Tervetuloa kylään!

 

LASKUTUSOSOITE

Paperilaskut: PL 71902, 00021 LASKUTUS

Verkkolaskut: 003717722536

Operaattorin välittäjätunnus: E204503.

 
 

PUHEENJOHTAJA

Sami Salminen

sami_salminen.jpg

Puheenjohtaja on liiton ykköstyyppi. Puheenjohtaja johtaa liittohallitusta ja liiton valtakunnallista edunvalvontaa. Puheenjohtajan hihasta voi nykäistä liittyen hallituksen toimintaan,  valtakunnalliseen edunvalvontaan, yhteistyökuvioihin ja media-asioihin.

sami.salminen(at)nuva.fi
+358 44 777 0561

VS. PÄÄSIHTEERI

Mikko Kymäläinen

mikko_kymalainen.jpg

Pääsihteeri on toimiston esihenkilö. Hän johtaa toimistoa, vastaa liiton talousasioista, pyörittää hallintoa ja hoitaa puheenjohtajan kanssa valtakunnallisia edunvalvontakysymyksiä. Pääsihteerille kannattaa huikata, mikäli tarvitsee jeesiä piirien talous- ja hallintokysymyksissä tai jos ei tiedä keneen muuhun olla yhteydessä.

mikko.kymalainen(at)nuva.fi
+358 44 331 1194

 

OSALLISUUSASIANTUNTIJA

Siiri Mertakorpi

siiri_mertakorpi_1.jpg

Osallisuusasiantuntija on toimiston guru, jolla on rautainen asiantuntemus nuorisovaltuustotoiminnasta. Osallisuusasiantuntija vastaa perusta, vakiinnuta ja vahvista -koulutuksista, auttaa piiritoimijoita ja tukee liiton johtoa edunvalvonnassa. Osallisuusasiantuntija jelppaa, jos sinulla on kysyttävää nuorisovaltuustotoiminnasta ja auttaa avaamaan toiminnan solmuja.

siiri.mertakorpi(at)nuva.fi 
+358 44 770 0150

VIESTINTÄASIANTUNTIJA

Noora Liuhonen

noora_liuhonen_1.jpg

Viestintäasiantuntija on toimiston some- ja grafiikkavelho. Hän palvelee  nuorisovaltuustojen aktiiveja ja toimiston työntekijöitä kehittämällä ja toteuttamalla liiton sisäistä ja ulkoista viestintää, tukemalla liittoa edunvalvontaviestinnässä sekä sparraamalla muita viestintäasioissa.

noora.liuhonen(at)nuva.fi
+358 50 355 1214

 

JÄRJESTÖKOORDINAATTORI

Jenni Porkka

 
jenni_porkka.jpg
 

Järjestökoordinaattori on toimiston koulutusmestari. Hän vastaa liiton koulutustapahtumista, kuten valtakunnallisista Aktiivipäivistä, paikallisista koulutuksista ja ohjaajakoulutuksista sekä jäsenpalveluiden kehittämisestä. Järjestökoordinaattori jeesaa, jos sinulla herää kysymyksiä liittyen liiton koulutuksiin tai tapahtumiin.

jenni.porkka@nuva.fi
+358 44 705 7777

 
 

Maakunnallisten nuorisovaltuustojen perustamis- ja kehittämishanke

MaNu-hankkeen työntekijät edistävät nuorten vaikuttamismahdollisuuksia maakunnallisella tasolla.

Ole yhteydessä, jos sinulla on kysyttävää kuntarajat ylittävästä vaikuttamisesta!

 

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ

Helen Honkasaari

helen_honkasaari_1.jpg

Projektipäällikkö vastaa hankkeen suunnittelusta, organisoinnista ja taloudesta.

helen.honkasaari(at)nuva.fi
+358 50 468 0035

PROJEKTIKOORDINAATTORI

Sohvi Hellsten

sohvi_hellsten_2.jpg

Projektikoordinaattori luotsaa hanketta projektipäällikön kanssa.
Hänen vastuullaan on muun muassa hankeviestintä. 

sohvi.hellsten(at)nuva.fi
+358 50 501 8134

 

Osallisuuden osaamiskeskus

Nuva ry:n, Nuorten Akatemia ry:n sekä kehittämiskeskus Opinkirjon yhteisen osallisuuden osaamiskeskuksen tarkoituksena on tuottaa laatukriteerit nuorten osallisuuteen, parantaa viranhaltijoiden valmiutta nuorten osallisuuteen ja kehittää nuorisovaikutusten arviointia.

 

OSALLISUUSKOORDINAATTORI

Laura Lettenmeier

laura_lettenmeier.jpg

Osallisuuskoordinaattori on Nuva ry:n työntekijä osallisuuden osaamiskeskuksessa. Hän kehittää nuorten osallistumismahdollisuuksia kunnissa esimerkiksi kouluttamalla kuntien viranhaltijoita.

laura.lettenmeier(at)nuva.fi
+358 50 395 2108