OTA YHTEYTTÄ

Jos sinulla on kysyttävää, kommentteja tai muuta asiaa, ota meihin yhteyttä sähköpostitse tai alla olevan viestipainikkeen kautta. Voit myös tulla moikkaamaan meitä toimistollemme, jossa palvelemme sinua arkipäivisin klo 10–16.

toimisto(at)nuva.fi

Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto ry.

TOIMISTO

Punavuorenkatu 2Aa                                       
00120 Helsinki

Toimisto löytyy Punavuoresta Fredrikintorilta. Oven yläpuolella lukee isolla "teologinen seminaari" ja ovi sijaitsee kulmassa ravintola Torin, sähkötarvikeliikkeen ja hiussali Peilin luona. Summerissa lukee Nuva ry. ja Varusmiesliitto. Oven jälkeen vasemmalla on erillinen rappukäytävä, jonka 2.kerroksesta löytyy liiton toimisto. Tervetuloa kylään!

 

LASKUTUSOSOITE

Paperilaskut: PL 71902, 00021 LASKUTUS

Verkkolaskut: 003717722536

Operaattorin välittäjätunnus: 003710948874

 
 

PUHEENJOHTAJA

Kimi Uosukainen

Puheenjohtaja on liiton ykköstyyppi. Puheenjohtaja johtaa liittohallitusta ja liiton valtakunnallista edunvalvontaa. Puheenjohtajan hihasta voi nykäistä liittyen hallituksen toimintaan,  valtakunnalliseen edunvalvontaan, yhteistyökuvioihin ja media-asioihin.

kimi.uosukainen(at)nuva.fi

+358 44 777 0561

PÄÄSIHTEERI

 

Pääsihteeri on toimiston pomo. Hän johtaa toimistoa, vastaa liiton talousasioista, pyörittää hallintoa ja hoitaa puheenjohtajan kanssa valtakunnallisia edunvalvontakysymyksiä. Pääsihteerille kannattaa huikata, mikäli tarvitsee jeesiä piirien talous- ja hallintokysymyksissä tai jos ei tiedä keneen muuhun olla yhteydessä.

(Pääsihteeri Verna Castrén vanhempain- ja opintovapaalla 31.5.2018 asti)

 

OSALLISUUSASIANTUNTIJA

Riina Lumme 

Osallisuusasiantuntija tukee liiton valtakunnallista edunvalvontaa, vastaa tuesta paikallisille nuorisovaltuustoille, tukee liiton 70 piiritoimijaa työssään, kehittää liiton tutkimustoimintaa ja koordinoi Perusta, vakiinnuta, vahvista -koulutuksia.

riina.lumme(at)nuva.fi

+358 44 7057777

 

VIESTINTÄASIANTUNTIJA

Maiju Laitanen

Viestintäasiantuntija palvelee  nuorisovaltuustojen aktiiveja ja toimiston työntekijöitä kehittämällä ja toteuttamalla liiton sisäistä ja ulkoista viestintää, tukemalla liittoa edunvalvontaviestinnässä sekä sparraamalla muita viestintäasioissa. 

maiju.laitanen(at)nuva.fi

+358 50 5018134

 

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ

Maakunnallisten nuorisovaltuustojen perustamis- ja kehittämishanke

Liitto puskee Suomeen uusia osallisuuskanavia tulevaan maakuntahallintoon. Projektipäällikkö on toimiston sote- ja maakuntauudistuksen asiantuntijatyyppi. Hän vastaa maakunnan edunvalvonta-asioista, hankkeen koordinoinnista, sidosryhmätoiminnasta ja rahoituksesta. Ole yhteydessä projektipäällikköön, mikäli olet kiinnostunut maakunnallisten nuorisovaltuustojen perustamisesta, uusien osallisuusmuotojen piloteista tai maakuntauudistuksen koulutuksista.

Aleksi Koivisto

aleksi.koivisto(at)nuva.fi

 +358 50 4680035

 

TOIMISTOSIHTEERI

Toimistosihteeri on toimiston arjen pelastaja. Hän päivittää jäsenrekisteriä ja hoitaa monia juoksevia asioita. Toimistosihteeri hoitaa homman, mikäli kyse on matkalaskuista, yhteystietosi ovat muuttuneet tai haluat kysyä jotakin liiton jäsenyyteen liittyen.

joni.ojala@nuva.fi

+358 44 777 7050