OTA YHTEYTTÄ

Jos sinulla on kysyttävää, kommentteja tai muuta asiaa, ota meihin yhteyttä sähköpostitse tai alla olevan viestipainikkeen kautta. Voit myös tulla moikkaamaan meitä toimistollemme, jossa palvelemme sinua arkipäivisin klo 10–16.

toimisto(at)nuva.fi

Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto ry.

TOIMISTO

Punavuorenkatu 2Aa                                       
00120 Helsinki

Toimisto löytyy Punavuoresta Fredrikintorilta. Oven yläpuolella lukee isolla "teologinen seminaari" ja ovi sijaitsee kulmassa ravintola Torin, sähkötarvikeliikkeen ja hiussali Peilin luona. Summerissa lukee Nuva ry. ja Varusmiesliitto. Oven jälkeen vasemmalla on erillinen rappukäytävä, jonka 2.kerroksesta löytyy liiton toimisto. Tervetuloa kylään!

 

LASKUTUSOSOITE

Paperilaskut: PL 71902, 00021 LASKUTUS

Verkkolaskut: 003717722536

Operaattorin välittäjätunnus: 003710948874

 
 

PUHEENJOHTAJA

Kimi Uosukainen

Kimi Uosukainen.jpg

Puheenjohtaja on liiton ykköstyyppi. Puheenjohtaja johtaa liittohallitusta ja liiton valtakunnallista edunvalvontaa. Puheenjohtajan hihasta voi nykäistä liittyen hallituksen toimintaan,  valtakunnalliseen edunvalvontaan, yhteistyökuvioihin ja media-asioihin.

kimi.uosukainen(at)nuva.fi

+358 44 777 0561

PÄÄSIHTEERI

 

 

Pääsihteeri on toimiston pomo. Hän johtaa toimistoa, vastaa liiton talousasioista, pyörittää hallintoa ja hoitaa puheenjohtajan kanssa valtakunnallisia edunvalvontakysymyksiä. Pääsihteerille kannattaa huikata, mikäli tarvitsee jeesiä piirien talous- ja hallintokysymyksissä tai jos ei tiedä keneen muuhun olla yhteydessä.

(Pääsihteeri Verna Castrén vanhempain- ja opintovapaalla 31.5.2018 asti)

 

JÄRJESTÖKOORDINAATTORI

Siiri Mertakorpi

OSALLISUUSASIANTUNTIJA

Riina Lumme

Riina Lumme.jpg
Siiri Mertakorpi.jpg

Järjestökoordinaattori on toimiston koulutusmestari. Hän vastaa liiton koulutustapahtumista, kuten valtakunnallisista Aktiivipäivistä, paikallisista koulutuksista ja ohjaajakoulutuksista sekä jäsenpalveluiden kehittämisestä. Järjestökoordinaattori jeesaa, jos sinulla herää kysymyksiä liittyen liiton koulutuksiin tai tapahtumiin.

siiri.mertakorpi(at)nuva.fi

 +358 44 770 0150

 

Osallisuusasiantuntija on vaikuttamisasioiden guru. Hän tukee liiton valtakunnallista edunvalvontaa, vastaa tuesta paikallisille nuorisovaltuustoille, tukee piirejä työssään, kehittää liiton tutkimustoimintaa ja koordinoi Perusta, vakiinnuta, vahvista -koulutuksia. Ota yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää nuorisovaltuustojen vaikuttavuudesta tai tarvitset jeesiä toiminnan solmujen avaamiseen.

riina.lumme(at)nuva.fi

+358 44 7057777

 

 

TOIMISTOSIHTEERI

Joni Ojala

Joni Ojala.jpg

Toimistosihteeri on toimiston arjen pelastaja. Hän päivittää jäsenrekisteriä ja hoitaa monia juoksevia asioita. Toimistosihteeri hoitaa homman, mikäli kyse on matkalaskuista, yhteystietosi ovat muuttuneet tai haluat kysyä jotakin liiton jäsenyyteen liittyen.

joni.ojala@nuva.fi

+358 44 777 7050