Nuva ry hakee järjestökoordinaattoria

Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto hakee järjestökoordinaattoria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.3.2018 alkaen. Tarjoamme ainutlaatuisen tilaisuuden näyttää taitojasi järjestökentällä. Jos olet tehokas sekä järjestelmällinen järjestö- ja tapahtumaosaaja, tämä työpaikka on sinua varten.

Oletko järjestötoiminnan rautainen ammattilainen? Haluatko näyttää taitosi nuorisovaltuustoliikkeen koulutusten ja jäsenpalveluiden kehittäjänä? Onko sinulla kykyä tapahtumien tuottamisesta ja sujuuko suurtapahtumien järjestäminen parille sadalle nuorisovaltuutetulle? Järjestökoordinaattorina pääset vastaamaan monipuolisista koulutus-, jäsenyys- ja järjestötehtävistä nuorekkaassa ja vauhdikkaassa järjestössämme.

Valittavalta järjestökoordinaattorilta edellytämme:

  • osaamista tilaisuuksien suunnittelusta ja järjestämisestäsuunnitelmallisuutta, ongelmanratkaisukykyä sekä koordinointi- ja organisointikykyä muuttuvissa tilanteissa
  • asiakaspalveluhenkisyyttä ja asiakaspalveluun liittyviä taitoja
  • menetelmällistä osaamista koulutusten järjestämiseen tai vahvaa halua oppia sitä
  • yhdistyksen jäsenyyteen sekä sen hallintaan ja kehittämiseen liittyviä taitoja tai vahvaa halua oppia niitä
  • kehittämisorientoitunutta työotetta ja kykyä uudistaa omia työskentelytapoja
  • työ- tai luottamushenkilökokemusta monipuolisesta järjestötoiminnasta

Lisäksi odotamme erinomaista suomen kielen kirjallista ja suullista osaamista sekä kiinnostusta yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen. Katsomme rekrytoinnissa suureksi eduksi ruotsin kielen suullisen ja kirjallisen ilmaisun.

Valittavan täysipäiväisen järjestökoordinaattorin työaika on 40 tuntia viikossa ja alkupalkka on 2200€/kuukausi. Lisäksi liitolla on käytössä osittainen lounasetuus sekä virikesetelietuus. Pääasiallinen työpaikkasi sijaitsee liiton toimistolla Punavuoressa, mutta olet valmis työskentelemään iltaisin ja viikonloppuisin sekä matkustamaan sopimuksen mukaan.

Oletko sinä sopiva lisä asiantuntevaan joukkoomme? Perustele! Hakemukset tulee toimittaa viimeistään 28.1.2018 kello 23.59 mennessä täyttämällä sähköinen lomake. Hakemusten perusteella järjestetään työhaastattelut 7.2 tai 8.2.2018. Haastattelusta jatkoon valituille hakijoille annetaan tehtäväksi työnäyte, joka palautetaan viimeistään 11.2.2017.

Lisätietoja tehtävästä antaa puheenjohtaja Kimi Uosukainen sähköpostitse kimi.uosukainen@nuva.fi tai puhelimitse to 11.1. ja ti 18.1 klo 14.00-17.00 numerosta 044 777 0561.

Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto ry. on nuorten osallisuuden asiantuntija. Vuonna 1998 perustettu järjestö toimii Suomen nuorisovaltuustojen ja muiden vastaavien nuorten vaikuttajaryhmien edunvalvonta-, palvelu- ja yhteistyöjärjestönä. Nuva ry. edistää nuorisovaltuustojen asemaa ja parantaa nuorten mahdollisuuksia osallistua ja vaikuttaa.

Koska työnkuvaan kuuluu työskentelyä lasten ja nuorten kanssa, on valittavan henkilön esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen selvitys. Toivomme hakijoiksi eri ikäisiä ja eri taustaisia henkilöitä.

Suora linkki hakulomakkeeseen: https://my.surveypal.com/NUVAjarjestokoordinaattori

Sähköisellä hakulomakkeella toimitettuja tietoja (nimi ja vastaukset asiakysymyksiin) käsittelee koko 7-henkinen liittohallitus, joka myös päättää lopulta rekrytoinnista. Henkilötietoja käsittelevät liittohallituksen puheenjohtaja sekä pääsihteeri. Tietoja säilytetään ja käytetään vain kyseisen rekrytoinnin suorittamiseksi.