Nuva ry hakee korkeakouluharjoittelijaa valtakunnallisen tapahtuman projektisihteeriksi

  

Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto hakee korkeakouluharjoittelijaa kolmen kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen 1.3.2018 alkaen. Tarjoamme ainutlaatuisen tilaisuuden näyttää taitojasi järjestökentällä! Jos olet tehokas, järjestelmällinen ja tottunut tapahtuman järjestäjä, tämä harjoittelupaikka on sinua varten.

Nuorten Vaikuttajien Huipputapaaminen 2018 kokoaa Suomen nuorisovaltuustojen puheenjohtajat yhteen vaikuttamaan valtakunnan politiikkaan. Haemme tapahtuman tuottajaksi ihmistä, jolla on kyky järjestää vaikuttava tapahtuma sekä näkemystä nuorten valtakunnallisen kuulemisen kehittämisestä. Hakijan tulee kyetä organisoimaan noin kolmensadan hengen suurtapahtuma ja sen käytännön järjestelyt yhdessä muun toimistomme kanssa.

Huipputapaaminen 2018 järjestetään toukokuussa yhdessä yhteistyötahojemme kanssa. Tapahtuman tarkoituksena on mahdollistaa nuorten äänen kuuluminen valtakunnan tasolla. Tapahtuman käytännön järjestelyiden lisäksi pääset mukaan suunnittelemaan tapahtuman sisältöjä, oheisohjelmaa ja viestintää. Tilaisuuden jälkeen vastuullasi on koostaa loppuraportti nuorten kannoista valtiohallinnon tarpeisiin.

Pääset työskentelemään Suomen kovimpien nuorisovaikuttajien kanssa sekä saat vastuuta ja tukea liiton nuorilta vaikuttajilta sekä toimistolta. Lupaamme hektisen, mutta taatusti opettavaisen ja hauskan harjoittelujakson.  Etsimme tekijää ja tarjoamme paljon hyviä kokemuksia tulevaa työ- tai luottamushenkilöuraasi varten!

Edellytämme, että olet idearikas ja skarppi tyyppi, joka viestii somessa kuin vanha tekijä. Ymmärrät nuorisojärjestön monipuolista toimintakenttää ja olet valmis perehtymään uusiin asioihin. Lisäksi odotamme erinomaista suomen kielen kirjallista ja suullista osaamista sekä kiinnostusta yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen. Eduksi katsomme järjestökentän sekä nuorisopolitiikan tuntemuksen ja ruotsin kielen taidon. Pääasiallinen työpaikkasi sijaitsee liiton toimistolla Punavuoressa, mutta olet välillä myös valmis työskentelemään iltaisin ja viikonloppuisin.

Harjoittelu alkaa 1.3.2018 tai sopimuksen mukaan, ja kestää kolme kuukautta. Palkka harjoittelusta on 1200 €/ kk. Hakijalla toivotaan olevan 1-2 kuukauden harjoittelutuki. Tuothan mahdollisen harjoittelutukesi ilmi hakemuksessasi.

Oletko sinä sopiva lisä asiantuntevaan joukkoomme? Perustele! Toivomme hakijoiksi eri ikäisiä ja eri taustaisia henkilöitä. Hakemukset tulee toimittaa viimeistään 28.1.2018 kello 23.59 mennessä täyttämällä sähköinen lomake. Hakemusten perusteella järjestetään haastattelut 6.2.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa puheenjohtaja Kimi Uosukainen sähköpostitse kimi.uosukainen@nuva.fi tai puhelimitse to 11.1. ja ti 18.1 klo 14.00-17.00 numerosta 044 777 0561.

Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto ry. on nuorten osallisuuden asiantuntija. Vuonna 1998 perustettu järjestö toimii Suomen nuorisovaltuustojen ja muiden vastaavien nuorten vaikuttajaryhmien edunvalvonta-, palvelu- ja yhteistyöjärjestönä. Nuva ry. edistää nuorisovaltuustojen asemaa ja parantaa nuorten mahdollisuuksia osallistua ja vaikuttaa.

Suora linkki hakulomakkeeseen: https://my.surveypal.com/harjoittelija

Sähköisellä hakulomakkeella toimitettuja tietoja käsittelevät liittohallituksen puheenjohtaja sekä pääsihteeri. Tietoja säilytetään ja käytetään vain kyseisen rekrytoinnin suorittamiseksi.