Etsimme korkeakouluharjoittelijaa projektisihteerin tehtävään

Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto ry. hakee korkeakouluharjoittelijaa kolmen kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen 15.4. alkaen tai sopimuksen mukaan. Tarjoamme ainutlaatuisen tilaisuuden päästä näyttämään taitojasi järjestökentällä. Jos olet tehokas, järjestelmällinen ja tottunut tapahtuman järjestäjä, tämä harjoittelupaikka on sinua varten!

Nuorten vaikuttajien Huipputapaaminen 2019 kokoaa Suomen nuorisovaltuustojen puheenjohtajat yhteen vaikuttamaan valtakunnan politiikkaan. Haemme tapahtuman tuottajaksi ihmistä, jolla on kyky järjestää vaikuttava tapahtuma sekä näkemystä nuorten valtakunnallisen kuulemisen kehittämisestä. Hakijan tulee kyetä organisoimaan noin kolmensadan hengen suurtapahtuma ja sen käytännön järjestelyt yhdessä toimiston muiden työntekijöiden kanssa. 

Huipputapaaminen 2019 järjestetään touko- tai kesäkuussa yhdessä yhteistyötahojemme kanssa. Tapahtuman tarkoituksena on mahdollistaa nuorten äänen kuuluminen valtakunnan tasolla. Tapahtuman käytännön järjestelyiden lisäksi pääset mukaan suunnittelemaan tapahtuman sisältöjä, oheisohjelmaa ja viestintää. Tilaisuuden jälkeen vastuullasi on koostaa loppuraportti nuorten kannoista valtiohallinnon tarpeisiin.

Pääset työskentelemään Suomen kovimpien nuorisovaikuttajien kanssa. Saat vastuuta ja tukea liiton nuorilta vaikuttajilta sekä toimistolta. Lupaamme hektisen, mutta taatusti opettavaisen ja hauskan harjoittelujakson, joka tarjoaa sinulle paljon hyviä kokemuksia tulevaa työ- tai luottamushenkilöuraasi varten!

 Edellytämme, että olet idearikas ja skarppi tyyppi, joka hallitsee some-viestinnän. Ymmärrät nuorisojärjestön monipuolista toimintakenttää ja olet valmis perehtymään uusiin asioihin. Lisäksi odotamme erinomaista suomen kielen kirjallista ja suullista osaamista sekä kiinnostusta yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen. Eduksi katsomme järjestökentän sekä nuorisopolitiikan tuntemuksen ja ruotsin kielen taidon. Pääasiallinen työpaikkasi sijaitsee liiton toimistolla Punavuoressa. Olet välillä myös valmis työskentelemään iltaisin ja viikonloppuisin.

Harjoittelu alkaa 15.4.2019 tai sopimuksen mukaan, ja kestää kolme kuukautta. Palkka harjoittelusta on 1200 €/kk. Hakijalla toivotaan olevan 1-2 kuukauden harjoittelutuki. Tuothan mahdollisen harjoittelutukesi ilmi hakemuksessasi.

Oletko sinä sopiva lisä asiantuntevaan joukkoomme? Perustele! Toivomme hakijoiksi eri ikäisiä ja eri taustaisia henkilöitä. 

Hakemukset tulee toimittaa viimeistään 25.3.2019 kello 23.59 sähköisellä lomakkeella. Hakemusten perusteella järjestetään haastattelut myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

Lisätietoja tehtävästä antaa puheenjohtaja Sami Salminen sähköpostitse sami.salminen@nuva.fi tai puhelimitse 044 777 0561.

Kuva vuoden 2017 Huipputapaamisesta.

Kuva vuoden 2017 Huipputapaamisesta.

Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto ry. on nuorten osallisuuden asiantuntija. Vuonna 1998 perustettu järjestö toimii Suomen nuorisovaltuustojen ja muiden vastaavien nuorten vaikuttajaryhmien edunvalvonta-, palvelu- ja yhteistyöjärjestönä. Nuva ry. edistää nuorisovaltuustojen asemaa ja parantaa nuorten mahdollisuuksia osallistua ja vaikuttaa.

Sähköisellä hakulomakkeella toimitettuja tietoja käsittelevät liittohallituksen puheenjohtaja sekä pääsihteeri. Tietoja säilytetään ja käytetään vain kyseisen rekrytoinnin suorittamiseksi.