Etsimme korkeakouluharjoittelijaa taloussihteerin tehtävään

Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto hakee korkeakouluharjoittelijaa kolmen kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen 11.3.2019 alkaen. Tarjoamme loistavan tilaisuuden työharjoittelun suorittamiseen järjestökentällä. Jos olet tehokas ja järjestelmällinen, etkä pelkää haasteita, tämä harjoittelupaikka on sinua varten!

Etsimme toimistollemme taloussihteeriä, jolla numerot ja excelit pysyvät hallussa. Taloussihteerinä vastaat piirijärjestöjemme tilinpäätösten laadinnasta ja avustat muissa liiton taloustehtävissä. Pääset työskentelemään nuorisovaltuustoliikkeen aktiivien, nuorten luottamushenkilöiden sekä toimiston asiantuntijoiden kanssa. Lupaamme hektisen, mutta taatusti opettavaisen ja hauskan harjoittelujakson. Meiltä saat paljon hyviä kokemuksia tulevaa työ- tai luottamushenkilöuraasi varten!

Edellytämme, että olet motivoitunut sekä ymmärrät nuorisojärjestön monipuolista toimintaympäristöä ja olet valmis perehtymään uusiin asioihin. Toivomme, että sinulla on lisäksi osaamista yhdistyksen taloudenhoidon perusteista ja halua syventää osaamistasi niissä. Sinulla on myös hyvät tietotekniset valmiudet, sekä hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista osaamista.

Harjoittelu alkaa 11.3.2019 tai sopimuksen mukaan, ja kestää kolme kuukautta. Työnimikkeesi on taloussihteeri ja palkka harjoittelusta on 1200 €/kk. Katsomme 1-2 kuukauden harjoittelutuen eduksesi, joten tuothan mahdollisen harjoittelutukesi ilmi hakemuksessasi. Työpaikkasi sijaitsee liiton toimistolla Helsingin Punavuoressa.

Oletko juuri sinä sopiva lisä asiantuntevaan joukkoomme? Perustele! Hakemukset tulee toimittaa viimeistään 28.2.2019 kello 23.59 sähköisellä lomakkeella. Hakemusten perusteella järjestetään työhaastattelut myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä ja eritaustaisia henkilöitä.

Lisätietoja tehtävästä antaa puheenjohtaja Sami Salminen sähköpostitse sami.salminen@nuva.fi tai puhelimitse numerosta 044 777 0561.

Sähköisellä hakulomakkeella toimitettuja tietoja käsittelee liittohallituksen puheenjohtaja. Tietoja säilytetään ja käytetään vain kyseisen rekrytoinnin suorittamiseksi.

taloussihteeri.jpg