Haetaan osallisuuskoordinaattoria määräajaksi

Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto hakee osallisuuskoordinaattoria määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.6.2018-31.12.2018 vastaamaan liitossa nuorisoalan osaamiskeskustehtävistä. Tarjoamme ainutlaatuisen tilaisuuden näyttää taitojasi järjestökentällä ja osallistua koko nuorisoalan kattavaan kehitystyöhön yhdessä osaamiskeskuksen muiden osapuolten kanssa. Nuorisoalan osaamiskeskukset kehittävät nuorisoalan osaamista, tiedonkulkua ja asiantuntijuutta nuorisolain mukaisesti. Jos olet osallisuuden asiantuntija ja haluat luoda uutta, tämä työpaikka on sinua varten.

Oletko kunta- ja nuorisopolitiikan rautainen ammattilainen? Haluatko näyttää taitosi osallisuuskäytäntöjen kehittäjänä ja toteuttajana? Onko sinulla osaamista poliittisesta vaikuttamisesta ja haluatko hypätä suoraan nuorten osallisuuden syvään päähän? Osallisuuskoordinaattorina pääset tekemään kaikkea tätä ja olet valmis koordinoimaan yhteistyötä kolmen järjestön muodostamassa osaamiskeskuksessa.

Valittavalta osallisuuskoordinaattorilta edellytämme:

  • kokemusta asiantuntijatason tehtävistä tai vahvaa halua kehittyä niissä
  • soveltuvuutta itsenäiseen työskentelyyn ja työparina työskentelyyn luottamushenkilön kanssa
  • osaamista ja/tai kokemusta paikallis- ja aluehallinnon poliittisesta vaikuttamisesta
  • kykyä hyödyntää tutkimustietoa omassa työssä
  • kokemusta ja soveltuvuutta verkosto- ja tiimityöhön tai vahvaa halua oppia niitä

Lisäksi odotamme erinomaista suomen kielen kirjallista ja suullista osaamista sekä kiinnostusta yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen, nuorten osallisuuteen ja poliittiseen toimintaan. Katsomme rekrytoinnissa suureksi eduksi ruotsin kielen suullisen ja kirjallisen ilmaisun.

Valittavan täysipäiväisen osallisuuskoordinaattorin työaika on 40 tuntia viikossa ja alkupalkka on 2200€/kuukausi. Lisäksi liitolla on käytössä osittainen lounasetuus sekä virikesetelietuus. Pääasiallinen työpaikkasi sijaitsee liiton toimistolla Punavuoressa, mutta olet valmis työskentelemään iltaisin ja viikonloppuisin. Työ pitää sisällään matkustamista tarkemmin sovittavan mukaisesti.

Oletko uusien osallisuuskäytäntöjen kehittäjä? Perustele! Hakemukset tulee toimittaa viimeistään 17.4.2018 kello 23.59 mennessä (hakuaikaa jatkettu) täyttämällä sähköinen lomake. Hakemusten perusteella järjestetään työhaastattelut 24-25.4.2018. Haastattelusta jatkoon valituille hakijoille annetaan tehtäväksi työnäyte, joka palautetaan viimeistään 29.4.2018. Osana useamman rekrytoinnin kokonaisuutta otamme vielä lopullissa valinnoissa huomioon valittujen henkilöiden muodostaman kokonaisuuden suhteessa kasvavan nuorisojärjestön tulevaisuuden tarpeisiin.

Lisätietoja tehtävästä antaa puheenjohtaja Kimi Uosukainen sähköpostitse kimi.uosukainen@nuva.fi tai puhelimitse numerosta 044 777 0561.

Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto ry. on nuorten osallisuuden asiantuntija. Vuonna 1998 perustettu järjestö toimii Suomen nuorisovaltuustojen ja muiden vastaavien nuorten vaikuttajaryhmien edunvalvonta-, palvelu- ja yhteistyöjärjestönä. Nuva ry. edistää nuorisovaltuustojen asemaa ja parantaa nuorten mahdollisuuksia osallistua ja vaikuttaa.

Koska työnkuvaan kuuluu työskentelyä lasten ja nuorten kanssa, on valittavan henkilön esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen selvitys. Toivomme hakijoiksi eri ikäisiä ja eri taustaisia henkilöitä.

Suora linkki hakulomakkeeseen: https://my.surveypal.com/Osallisuuskoordinaattori

Sähköisellä hakulomakkeella toimitettuja tietoja (nimi ja vastaukset asiakysymyksiin) käsittelee koko 7-henkinen liittohallitus, joka myös päättää lopulta rekrytoinnista. Henkilötietoja käsittelevät liittohallituksen puheenjohtaja sekä pääsihteeri. Tietoja säilytetään ja käytetään vain kyseisen rekrytoinnin suorittamiseksi.