Haetaan projektikoordinaattoria määräajaksi

Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto hakee Maakunnallisten nuorisovaltuustojen kehittämishankkeeseen projektikoordinaattoria määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 15.5.-31.12.2018. Tarjoamme ainutlaatuisen tilaisuuden näyttää taitojasi järjestökentällä. Jos olet kekseliäs edunvalvonnan ja projektityön osaaja, tämä työpaikka on sinua varten.

Haluatko näyttää taitosi nuorisovaltuustoliikkeen alueellisen edunvalvonnan edistäjänä ja maakunnallisten nuorisovaltuustojen kehittäjänä? Oletko innokas tilaisuuksien toteuttaja ja tämän päivän viestijä? Projektikoordinaattorina pääset koordinoimaan Maakunnallisten nuorisovaltuustojen kehittämishanketta yhdessä projektipäällikön kanssa nuorekkaassa ja vauhdikkaassa järjestössämme. Tarjoamme ajankohtaisen projektin, hyvät työkaverit sekä monia ainutlaatuisia kokemuksia tulevalle työ- ja luottamushenkilöurallesi.

 Valittavalta projektikoordinaattorilta edellytämme:

  • kokemusta projekti- ja hanketyöstä
  • osaamista poliittisesta vaikuttamisesta ja toiminnasta sekä edunvalvonnallisista tehtävistä
  • hankehallintoon liittyviä taitoja tai vahvaa halua kehittyä niissä
  • viestintään sekä tilaisuuksien suunnitteluun ja järjestämiseen liittyvää osaamista
  • menetelmällistä osaamista koulutusten järjestämiseen tai vahvaa halua oppia sitä
  • soveltuvuutta sekä itsenäiseen työskentelyyn että luottamushenkilön työparina työskentelyyn

Lisäksi odotamme erinomaista suomen kielen kirjallista ja suullista osaamista sekä kiinnostusta yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen, nuorten osallisuuteen ja poliittiseen toimintaan. Katsomme rekrytoinnissa suureksi eduksi ruotsin kielen suullisen ja kirjallisen ilmaisun.

Valittavan täysipäiväisen projektikoordinaattorin työaika on 40 tuntia viikossa ja alkupalkka on 2200€/kuukausi. Lisäksi liitolla on käytössä osittainen lounasetuus sekä virikesetelietuus. Pääasiallinen työpaikkasi sijaitsee liiton toimistolla Punavuoressa, mutta olet valmis työskentelemään iltaisin ja viikonloppuisin. Työ pitää sisällään matkustamista tarkemmin sovittavan mukaisesti.

Oletko meidän etsimämme projektikoordinaattori? Perustele! Hakemukset tulee toimittaa viimeistään 17.4.2018 kello 23.59 mennessä (hakuaikaa jatkettu) täyttämällä sähköinen lomake. Hakemusten perusteella järjestetään työhaastattelut 24-25.4.2018. Haastattelusta jatkoon valituille hakijoille annetaan tehtäväksi työnäyte, joka palautetaan viimeistään 29.4.2018. Osana useamman rekrytoinnin kokonaisuutta otamme vielä lopullissa valinnoissa huomioon valittujen henkilöiden muodostaman kokonaisuuden suhteessa kasvavan nuorisojärjestön tulevaisuuden tarpeisiin.

Lisätietoja tehtävästä antaa puheenjohtaja Kimi Uosukainen sähköpostitse kimi.uosukainen@nuva.fi tai puhelimitse numerosta 044 777 0561..

Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto ry. on nuorten osallisuuden asiantuntija. Vuonna 1998 perustettu järjestö toimii Suomen nuorisovaltuustojen ja muiden vastaavien nuorten vaikuttajaryhmien edunvalvonta-, palvelu- ja yhteistyöjärjestönä. Nuva ry. edistää nuorisovaltuustojen asemaa ja parantaa nuorten mahdollisuuksia osallistua ja vaikuttaa.

Koska työnkuvaan kuuluu työskentelyä lasten ja nuorten kanssa, on valittavan henkilön esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen selvitys. Toivomme hakijoiksi eri ikäisiä ja eri taustaisia henkilöitä.

Suora linkki hakulomakkeeseen: https://my.surveypal.com/Projektikoordinaattori

Sähköisellä hakulomakkeella toimitettuja tietoja (nimi ja vastaukset asiakysymyksiin) käsittelee koko 7-henkinen liittohallitus, joka myös päättää lopulta rekrytoinnista. Henkilötietoja käsittelevät liittohallituksen puheenjohtaja sekä pääsihteeri. Tietoja säilytetään ja käytetään vain kyseisen rekrytoinnin suorittamiseksi.