Haetaan projektipäällikköä määräajaksi

Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto hakee Maakunnallisten nuorisovaltuustojen kehittämishankkeeseen projektipäällikköä määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 15.5.-31.12.2018. Tarjoamme ainutlaatuisen tilaisuuden kehittää nuorten osallistumista ja vaikuttamista tulevassa maakuntahallinnossa. Jos olet aikaansaava sekä yhteistyökykyinen edunvalvonnan ja sidosryhmätyön asiantuntija, tämä työpaikka on sinua varten.

Oletko kunta-, maakunta- ja valtionhallinnon rautainen ammattilainen? Onko sinulla kokemusta projektin suunnittelusta, hallinnasta ja raportoinnista sekä sujuuko talouden seuraaminen? Projektipäällikkönä pääset vastaamaan Maakunnallisten nuorisovaltuustojen kehittämishankkeesta yhdessä projektikoordinaattorin kanssa nuorekkaassa ja vauhdikkaassa järjestössämme. Tarjoamme ajankohtaisen projektin, hyvät työkaverit sekä monia ainutlaatuisia kokemuksia tulevalle työ- ja luottamushenkilöurallesi.

 Valittavalta projektipäälliköltä edellytämme:

  • kokemusta projekti- tai hanketyön ja -talouden hallinnasta sekä johtamisesta
  • osaamista poliittisesta vaikuttamisesta ja toiminnasta sekä edunvalvonnallisista tehtävistä
  • osaamista ja kokemusta tavoitteellisesta sidosryhmätyöskentelystä
  • tuntemusta kunta-, maakunta- ja valtionhallinnosta sekä kokemusta niissä toimimisesta tai niihin vaikuttamisesta
  • soveltuvuutta sekä itsenäiseen työskentelyyn että luottamushenkilön työparina työskentelyyn
  • nuorten osallisuutta koskevaa osaamista

Lisäksi odotamme erinomaista suomen kielen kirjallista ja suullista osaamista sekä kiinnostusta yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen, nuorten osallisuuteen ja poliittiseen toimintaan. Katsomme rekrytoinnissa suureksi eduksi ruotsin kielen suullisen ja kirjallisen ilmaisun.

Valittavan täysipäiväisen projektipäällikön työaika on 40 tuntia viikossa ja alkupalkka on 2600€/kuukausi. Lisäksi liitolla on käytössä osittainen lounasetuus sekä virikesetelietuus. Pääasiallinen työpaikkasi sijaitsee liiton toimistolla Punavuoressa, mutta olet valmis työskentelemään iltaisin ja viikonloppuisin. Työ pitää sisällään matkustamista tarkemmin sovittavan mukaisesti.

 Oletko meidän etsimämme projektipäällikkö? Perustele! Hakemukset tulee toimittaa viimeistään 17.4.2018 kello 23.59 mennessä (hakuaikaa jatkettu) täyttämällä sähköinen lomake. Hakemusten perusteella järjestetään työhaastattelut 24-25.4.2018. Haastattelusta jatkoon valituille hakijoille annetaan tehtäväksi työnäyte, joka palautetaan viimeistään 29.4.2018. Osana useamman rekrytoinnin kokonaisuutta otamme vielä lopullissa valinnoissa huomioon valittujen henkilöiden muodostaman kokonaisuuden suhteessa kasvavan nuorisojärjestön tulevaisuuden tarpeisiin.

Lisätietoja tehtävästä antaa puheenjohtaja Kimi Uosukainen sähköpostitse kimi.uosukainen@nuva.fi tai puhelimitse numerosta 044 777 0561.

Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto ry. on nuorten osallisuuden asiantuntija. Vuonna 1998 perustettu järjestö toimii Suomen nuorisovaltuustojen ja muiden vastaavien nuorten vaikuttajaryhmien edunvalvonta-, palvelu- ja yhteistyöjärjestönä. Nuva ry. edistää nuorisovaltuustojen asemaa ja parantaa nuorten mahdollisuuksia osallistua ja vaikuttaa.

Koska työnkuvaan kuuluu työskentelyä lasten ja nuorten kanssa, on valittavan henkilön esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen selvitys. Toivomme hakijoiksi eri ikäisiä ja eri taustaisia henkilöitä.

Suora linkki hakulomakkeeseen: https://my.surveypal.com/projektipaallikko

Sähköisellä hakulomakkeella toimitettuja tietoja (nimi ja vastaukset asiakysymyksiin) käsittelee koko 7-henkinen liittohallitus, joka myös päättää lopulta rekrytoinnista. Henkilötietoja käsittelevät liittohallituksen puheenjohtaja sekä pääsihteeri. Tietoja säilytetään ja käytetään vain kyseisen rekrytoinnin suorittamiseksi.