Haemme määräaikaista projektipäällikköä Maakunnallisten nuorisovaltuustojen perustamis- ja kehittämishankkeeseen

Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto hakee Maakunnallisten nuorisovaltuustojen perustamis- ja kehittämishankkeeseen projektipäällikköä määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 15.4.2019-29.2.2020. Tarjoamme ainutlaatuisen tilaisuuden kehittää nuorten osallistumista ja vaikuttamista tulevassa maakuntahallinnossa. Jos olet aikaansaava sekä yhteistyökykyinen edunvalvonnan ja sidosryhmätyön asiantuntija, tämä työpaikka on sinua varten!

Projektipäällikkönä pääset vastaamaan Maakunnallisten nuorisovaltuustojen perustamis- ja kehittämishankkeesta yhdessä projektikoordinaattorin kanssa. Tarjoamme ajankohtaisen projektin vauhdikkaassa ja nuorekkaassa järjestössä, hyvät työkaverit sekä monia ainutlaatuisia kokemuksia tulevalle työ- ja luottamushenkilöurallesi.

Saatat olla etsimämme projektipäällikkö, jos sinulla on

  • kokemusta projekti- tai hanketyöstä.

  • poliittisen vaikuttamisen ja toiminnan osaamista.

  • osaamista edunvalvonnallisista tehtävistä.

  • hankehallintoon ja talouteen liittyviä taitoja tai vahvaa halu kehittyä niissä.

  • kokousteknisten asioiden osaamista tai halua oppia niitä.

  • soveltuvuutta sekä itsenäiseen työskentelyyn että luottamushenkilön työparina työskentelyyn.

  • menetelmällistä osaamista koulutusten järjestämiseen ja suunnitteluun, tai vahvaa halua oppia sitä.

Jos sinulla on lisäksi erinomaiset suomen kielen kirjalliset ja suulliset taidot, sekä kiinnostusta yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen, nuorten osallisuuteen ja poliittiseen toimintaan, haluamme ehdottomasti kuulla sinusta! Myös ruotsin kielen hyvät suulliset ja kirjalliset taidot katsotaan suureksi eduksi.

Pääasiallinen työpaikkasi sijaitsee liiton toimistolla Punavuoressa. Valittavan täysipäiväisen projektipäällikön työaika on 40 tuntia viikossa ja alkupalkka on 2600 €/kuukausi. Lisäksi liitolla on käytössä osittainen lounasetuus sekä virikesetelietuus. Työ pitää sisällään ilta- ja viikonlopputöitä sekä matkustamista sopimuksen mukaan.

Tunnistitko itsesi ilmoituksesta? Lähetä meille hakemus ja perustele! Hakemukset tulee toimittaa sähköisellä lomakkeella viimeistään 3.3.2019 kello 23.59. Hakemusten perusteella järjestetään työhaastattelut 8.3.2019. Haastattelusta jatkoon valituille hakijoille annetaan tehtäväksi työnäyte.

Lisätietoja tehtävästä antaa puheenjohtaja Sami Salminen sähköpostitse sami.salminen@nuva.fi tai puhelimitse numerosta 044 777 0561.

Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto ry. on nuorten osallisuuden asiantuntija. Vuonna 1998 perustettu järjestö toimii Suomen nuorisovaltuustojen ja muiden vastaavien nuorten vaikuttajaryhmien edunvalvonta-, palvelu- ja yhteistyöjärjestönä. Nuva ry. edistää nuorisovaltuustojen asemaa ja parantaa nuorten mahdollisuuksia osallistua ja vaikuttaa.

Koska työnkuvaan kuuluu työskentelyä lasten ja nuorten kanssa, on valittavan henkilön esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen selvitys. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä ja eritaustaisia henkilöitä.

Sähköisellä hakulomakkeella toimitettuja tietoja (nimi ja vastaukset asiakysymyksiin) käsittelee koko 9-henkinen liittohallitus, joka myös päättää lopulta rekrytoinnista. Henkilötietoja käsittelevät liittohallituksen puheenjohtaja sekä pääsihteeri. Tietoja säilytetään ja käytetään vain kyseisen rekrytoinnin suorittamiseksi.

Kuva maakunnallisten nuorisovaltuustojen ensimmäisestä verkostotapaamisesta, joka järjestettiin 6.10.2018 Helsingissä.

Kuva maakunnallisten nuorisovaltuustojen ensimmäisestä verkostotapaamisesta, joka järjestettiin 6.10.2018 Helsingissä.